Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 feb 2020

Call of Duty: Modern Warfare krijgt Infantry-only Ground War playlist

In Call of Duty: Modern Warfare worden er regelmatig updates doorgevoerd op het gebied van de playlists. Op die manier zijn er telkens nieuwe dingen te beleven voor de gamers. Deze week wordt daarbij Ground War aangepakt.

En dan hebben we het niet over een patch die wat doet aan de vele campers in de modus. Maar meer dat er een specifieke playlist komt, die de game wat anders laat aanvoelen. Dat heeft de ontwikkelaar van Call of Duty: Modern Warfare laten weten op zijn eigen website.

Nieuwe Ground War-playlist voor Call of Duty: Modern Warfare

Het zou gaan om een speciale Ground War-playlist voor Call of Duty: Modern Warfare. In die playlist zouden alle voertuigen worden uitgeschakeld en moet je dus alles te voet afleggen. Dat kan er voor zorgen dat de balans in die mappen net wat anders is dan dat je gewend bent en daardoor voelt het wellicht anders aan. De nieuwe playlist wordt waarschijnlijk morgen uitgerold. Dinsdag is normaal gesproken de dag waarop veranderingen worden doorgevoerd.

Call of Duty: Modern Warfare Season 2
Snipen op Rust Afbeelding: Activision

Naast de speciale Ground War-playlist in Call of Duty: Modern Warfare is er nog meer te beleven deze week. Zo krijgt de modus Gunfight een speciale 3 versus 3 sniper-variant. Dus als je goed bent met de sniper in kleine ruimtes, dan is dit je kans. Dit wordt overigens gespeeld op de map Rust, die onlangs in het tweede seizoen van de game werd toegevoegd. Ook wordt er deze week in de vorm van Bazaar een nieuwe map aan de game toegevoegd. Dus dat is een compleet nieuwe ervaring. Mocht je van plan zijn om dit weekend los te gaan, dan hebben we oo goed nieuws.

Dit weekend is het namelijk double XP-weekend in de game. Daardoor gaat het levelen een stuk sneller en kun je op die manier een bepaald wapen ook sneller vrijspelen.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Modern Warfare krijgt Infantry-only Ground War playlist
Sluiten