Deze Call of Duty: Modern Warfare-kill is bizar goed

Eind dit jaar kunnen we aan de slag met Call of Duty Black Ops: Cold War. Tot die tijd kunnen we echter nog genieten van Call of Duty: Modern Warfare. Een game die de afgelopen maanden voor veel plezier heeft gezorgd.

Als we terugkijken op wat dit afgelopen jaar ons heeft gebracht met Call of Duty: Modern Warfare, dan kijken we daar met veel plezier op terug. En gelukkig weet de game ons bijna een jaar na release nog altijd te verbazen. Dat blijkt uit dit heerlijke filmpje met een bizar toffe kill.

Call of Duty: Modern Warfare knifekill

In de geschiedenis van Call of Duty hebben we heel wat toffe video’s voorbij zien komen met de manier waarop een simpele throwing knife voor een kill kan zorgen dat je iemand op een bizarre manier killt. Met name met Modern Warfare 2 hebben we destijds heel wat gekke dingen voorbij zien komen, zoals deze video laat zien. Nou, met Call of Duty: Modern Warfare wordt die traditie toch een beetje in ere hersteld en het is een heerlijke video om je dag mee te beginne. Of af te sluiten. Of gewoon om te bekijken tijdens werk, het maakt allemaal niet uit. Bekijk hem hieronder.

Random Throwing Knife Game Winner from r/modernwarfare

Deze Call of Duty: Modern Warfare-video heeft alles wat je zoekt in een video als deze. Het mes wordt volledig willekeurig de lucht in gegooid. Vervolgens denkt het slachtoffer voordat hij geraakt wordt nog even een kill te maken, om vervolgens vanuit de lucht een mes in zijn hoofd te krijgen. En omdat het de laatste kill is in de reeks, krijg je het nog een keer te zien in de killcam. Wat een feest.

Het vervolg komt snel

Het is een mooie actie in Modern Warfare. Het is het te hopen dat we dezelfde soort acties straks gaan zien in Black Ops: Cold War. Deze verschijnt op 13 november. Wil je daar meer over lezen? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Deze Call of Duty: Modern Warfare-kill is bizar goed
Sluiten