Call of Duty: Modern Warfare krijgt een soort Tamagotchi

Terwijl de hele gamewereld wacht op het moment dat de ontwikkelaar van Call of Duty: Modern Warfare de Warzone-modus aankondigt, doen die mensen iets compleet anders. De game krijgt namelijk een Tomogunchi, wat een dikke knipoog naar de Tamagotchi.

In Call of Duty: Modern Warfare kun je deze Tomogunchi kopen in de winkel. Het gaat om een nieuw horloge voor het personage waarmee je speelt. Voor 1000 COD Points, wat neerkomt op zo’n tien euro, kun jij de eigenaar worden van het digitale horloge met een digitaal beestje daarin. Hoe erg Inception wil je het hebben?

De Tomogunchi in Call of Duty: Modern Warfare

De Tomogunchi in Call of Duty: Modern Warfare werkt iets anders dan dat je van de hit uit de jaren negentig gewend bent. Het is niet nodig om je digitale beestje te trainen of zijn poep op te ruimen. Wel is het zaak om je huisdier blij te maken. Blijheid ontstaat waneer jij in de game kills maakt, objectives voltooid, killstreaks in zet of gewoon als winnaar van het speelveld afloopt. Tegelijkertijd moet je er ook voor zorgen dat het verdriet niet te groot wordt. Wanneer je er een potje van maakt, dan wordt jouw beestje verdrietig en kan de trouwe metgezel uiteindelijk sterven. Dan lijkt er niks anders op te zitten dan weer van voor af aan te beginnen. Hoe het precies werkt, zie je in de onderstaande trailer.

Hoewel het zeker een geinige toevoeging is aan Call of Duty: Modern Warfare voor de momenten dat je in een potje even niks hebt te doen, is het tegelijkertijd ook de vraag in hoeverre het het waard is om echt geld voor neer te leggen. Wat dat betreft geeft zoiets als een Battle Pass toch wat meer voldoening. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina. En als je de game nog niet hebt, dan kun je hem hier scoren.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Modern Warfare krijgt een soort Tamagotchi
Sluiten