Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 jun 2020

Call of Duty: Modern Warfare krijgt nieuwe map en modus

Gisteravond is de Call of Duty: Modern Warfare Season 4 Reloaded update uitgebracht. De belangrijkste toevoeging daarvan werd gemaakt in Call of Duty: Warzone, die nu met 200 spelers is te spelen.

Maar ook voor spelers die gewoon los willen gaan met Call of Duty: Modern Warfare is er goed nieuws. Deze game heeft vandaag een nieuwe map gekregen, een nieuw wapen om mee aan de slag te gaan en ook nog een nieuwe modus om te ontdekken.

Call of Duty: Modern Warfare krijgt nieuwe content

Laten we voor het gemak beginnen met de nieuwe map die je in Call of Duty: Modern Warfare kunt gaan beleven. Het gaat om de map Cheshire Park, wat een gloednieuwe map is in plaats van de zoveelste remake. Het is een map die je meeneemt naar Londen en je laat strijden in een parkje met een paar gebouwen. Het is een map die volgens de ontwikkelaar een mix is tussen plekken waar je in close combat vecht en open straten waarbij je op afstand het vuur op de vijand kunt openen. Op die manier moet het een map zijn die van vele markten thuis is. Bekijk hieronder twee screenshots van de nieuwe map.

Call of Duty: Modern Warfare
Cheshire Park (Afbeelding: Activision)
Call of Duty: Modern Warfare
Cheshire Park (Afbeelding: Activision)

Daarnaast keert er in Call of Duty: Modern Warfare een klassieke modus terug, die meer dan tien jaar geleden werd geïntroduceerd. Het gaat om Team Defender, wat een twist is op het klassieke Capture the Flag. In deze modus is er een vlag die door een bepaald persoon wordt gedragen. Zolang deze persoon de vlag heeft, verdient het team punten. Het is aan de verdedigende partij om deze persoon in leven te houden. De aanvallende partij wil deze persoon juist omleggen om op die manier de vlag te veroveren en punten te scoren. Op die manier ontstaat er constant een spannende strijd.

Team Defender
Team Defender (Afbeelding: Activision)

en tot slot wordt er nog een nieuw wapen in de game gebracht. Het gaat om de Rytec AMR sniper, welke in zowel Call of Duty: Modern Warfare als in Warzone beschikbaar is. Het is een semi-automatic sniper die zeer dodelijk is. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier.

Rytec AMR sniper (Afbeelding: Activision)
Reageer op artikel:
Call of Duty: Modern Warfare krijgt nieuwe map en modus
Sluiten