Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 28 apr 2020

Nieuwe Call of Duty: Modern Warfare-patch is 15GB groot

In de games Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone krijgen we als het goed is vandaag een nieuwe update. Of misschien is hij er al. En zoals gebruikelijk met de nieuwe patches, moet je weer veel data downloaden.

Want de nieuwe update voor Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone is op de PlayStation 4 en Xbox One is met 15GB andermaal behoorlijk groot. Dit liet de ontwikkelaar weten op zijn eigen blog.

Grote update voor Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone

Nu zou je denken dat een update van 15GB veel veranderingen brengt in Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone. Maar dat valt tegen. Volgens de ontwikkelaar worden er vooral updates doorgevoerd in de game, zonder grote wijzigingen te brengen. Wel zijn er een paar nieuwe playlists beschikbaar. Zo heb je de Shoot the Ship 24/7 playlist, die nu ook met de gameplayvarianten Cranked en Grind worden aangeboden. Daarnaast zal de Gunfight-modus wat varianten kennen, waardoor je weer wat extra uitdaging hebt.

Call of Duty: Modern Warfare
Actie in Call of Duty (Afbeelding: Activision)

Met deze update is de gecombineerde installsize van Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone ruim boven de 170 GB gekomen. Als je bedenkt dat je bij een 500 GB-PlayStation 4 al 100 GB nodig hebt voor je systeemdata, dan heb je buiten Call of Duty dus nog maar 230 GB aan data over. Dan heb je eigenlijk wel een externe hardeschijf nodig om je games te blijven spelen, want in de praktijk komt dit er op neer dat je naast Call of Duty waarschijnlijk nog maar iets van drie of vier games die je oip je hardeschijf kunt zetten. En eigenlijk is dat wel belachelijk. Zeker als updates van 15GB je eigenlijk geen nieuwe content geeft. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Nieuwe Call of Duty: Modern Warfare-patch is 15GB groot
Sluiten