Jelle van Es
Jelle van Es Pop-Culture 20 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Probeer dit weekend zelf Call of Duty Modern Warfare op de PS4

Heb je dit weekend niks te doen? En ben je benieuwd hoe Call of Duty Modern Warfare speelt? En heb je tot slot ook nog een PlayStation 4 in huis staan? Als je op al deze vragen bevestigend hebt beantwoord, dan hebben we goed nieuws. Op 23 augustus begint er namelijk een Alpha voor de game, waardoor je als gebruiker de mogelijkheid hebt om de nieuwe Gunfight modus uit te proberen.

Call of Duty Modern Warfare Gunfight op de PS4

Gunfight is een nieuwe modus in Call of Duty Modern Warfare. Hierin speel je in een team van twee spelers en neem je het op tegen een ander team. Per ronde krijg je een andere loadout voorgeschoteld en is het daarmee de bedoeling om het andere team uit te schakelen. De arena’s zijn klein, waardoor de potjes snel gaan. Duurt het nog iets te lang voordat je een vijand vindt? Dan verschijnt er na een seconde of veertig verschijnt er een vlag in de arena. Wanneer een team die vlieg weet te pakken, dan pakken zij ook de overwinning. De onderstaande trailer geeft je alvast een voorproefje.

Nu is Gunfight wat mij betreft niet zo interessant als de ‘gewone’ multiplayermodus, maar het is wel leuk dat dit nu als een soort van extraatje beschikbaar wordt gesteld. De beta, met een voorproefje op de multiplayermodus, moet in september verschijnen. In de Call of Duty Modern Warfare Alpha met Gunfight krijg je toegang tot een vijftal beschikbare maps. Daar zitten met Docks en Speedball twee nieuwe maps bij dan wat we tot nu toe gezien hebben. Wil je weten hoe wij de modus hebben ervaren? Dan hebben we hier een uitgebreide preview van de game.

Call of Duty Modern Warfare
Call of Duty Modern Warfare Bron: Activision

De Alpha loopt overigens tot en met 25 augustus en je hebt er geen actief PlayStation Plus-abonnement voor nodig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Probeer dit weekend zelf Call of Duty Modern Warfare op de PS4
Sluiten