Call of Duty: Modern Warfare Season 2 begint morgen en brengt Rust

Vanaf morgen kun je in je favoriete losgaan met een nieuw seizoen vol met nieuwe content. We hebben het natuurlijk over Call of Duty: Modern Warfare Season 2, welke vanaf morgenavond gespeeld kan worden door alle gamers.

Voordat het zover is, hebben we echter al veel informatie van de game te pakken. Waarschijnlijk verschijnt vandaag de trailer, maar die is eigenlijk al gelekt en te bekijken op de website Charlie Intel.

Call of Duty: Modern Warfare Season 2 brengt de map Rust

Uit deze Call of Duty: Modern Warfare Season 2-trailer haal we een aantal elementen. Zo keert een populaire map terug in de game. Het gaat om de map Rust, welke geïntroduceerd werd in de game Modern Warfare 2. Vervolgens kreeg hij ook nog een remake in Infinite Warfare, maar nu zien we hem terug in zijn oude glorie. Rust is een map die zich afspeelt in de woestijn op een soort verlaten raffinaderij. Het is een kleine map, die waarschijnlijk voor veel chaos gaat zorgen wanneer je het met twaalf man tegelijkertijd gaat spelen. Hieronder alvast een afbeelding van Rust om het ‘oh ja’-gevoel op te wekken.

Call of Duty: Modern Warfare Season 2
Rust keert terug Afbeelding: Activision

Daarnaast krijg je ook de map Atlas Superstore, wat een nieuwe map lijkt te zijn. Dat is ook wel eens fijn in plaats van altijd hetzelfde in een nieuw jasje te beleven. Voor de liefhebbers van Gunfight is er met Bazaar een nieuwe map om op los te gaan. En voor Ground War krijg je met Zhokov Boneyard ook een nieuwe arena om in los te gaan. Het is nog niet helemaal duidelijk of we gelijk alles op 10 februari krijgen of dat het in fases wordt uitgebracht.

De nieuwe map voor Ground War (Bron: Activision)

Uiteraard komt er ook een nieuwe Battle Pass, waarmee je weer veel dingen kunt vrijspelen. Zo zijn er onder andere twee nieuwe wapens die je kunt vrijspelen, die waarschijnlijk in de gratis versie van de Battle Pass zitten. Tot slot is er nog een nieuwe operator in de vorm van Ghost. Vandaag is dus de laatste dag van het eerste seizoen. Dankzij de dubbele XP kun je nog even snel levelen. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Modern Warfare Season 2 begint morgen en brengt Rust
Sluiten