Call of Duty: Modern Warfare Season 5 brengt veel nieuwe maps

Vandaag begint ook in Call of Duty: Modern Warfare Season 5. Gisteren schreven we al over de grote veranderingen die in Call of Duty: Warzone worden doorgevoerd, maar ook in de ‘normale’ Call of Duty valt er genoeg te beleven.

Waar je Warzone grote veranderingen op de map krijgt, daar is de Call of Duty: Modern Warfare Season 5-content van een ietwat traditionelere aard. Het gaat voornamelijk om nieuwe maps om mee aan de slag te gaan.

Call of Duty: Modern Warfare Season 5 content om mee los te gaan

Er zijn in totaal vier nieuwe maps te vinden in de Call of Duty: Modern Warfare Season 5 content. Deze zijn verspreid over de verschillende speelmodi van de game. Laten we voor het gemak beginnen met Gunfight, een modus die je met een paar spelers speelt. Daarin maken we kennis met de map Livestock. Dat is een map die zich afspeelt op een boerderij en dan vooral in de schuur van de boerderij. Altijd even oppassen waar de tegenstanders vandaan komen.

Call of Duty: Modern Warfare
Los op de boerderij (Afbeelding: Activision)

Ben je meer van de traditionele multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare? Dan zijn er daarvoor vanaf vandaag twee nieuwe maps om mee aan de slag te gaan. De eerste is Petrov Oil Rig. Volgens de ontwikkelaar gaat het om een grote map voor zes tegen zes potjes die zich afspeelt op een olieplatform in de zee. Gelukkig is hij wel verlaten, zodat je alle ruimte hebt om op elkaar te knallen. Er zijn vijf duidelijke secties in de game die in elkaar overlopen. Het is een map waarop alle verschillende wapens gebruikt kunnen worden.

Call of Duty: Modern Warfare
Nieuwe locatie om te ontdekken (Afbeelding: Activision)

Een klassieker keert terug

Met Suldal Harbor keert een klassieke map terug in Call of Duty: Modern Warfare. Het is een medium-sized map in een haven. En het is de remake van Harbor die in de originele Call of Duty, lichtjaren geleden, verscheen. Door de grote tijd die er tussen zit, is het maar de vraag of er veel gamers zijn die de map kennen. Je hebt verschillende gebouwen die je kunt betreden, maar er is ook ruimte om buiten te strijden.

Tot slot krijgen we nog de map Verdansk International Airport. Deze is bedoeld voor de Ground War-modus. Het speelt zich af op het vliegveld dat je wellicht ook kent uit Warzone. Er is een stuk buiten waar je kunt strijden, maar er is ook genoeg om heen. Denk daarbij aan een metro-ingang, een appartementen complex en meer. Heerlijk voor een paar potjes met veel andere gamers. Al deze maps zijn gelijk vanaf vandaag beschikbaar als onderdeel van Call of Duty: Modern Warfare Season 5. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Modern Warfare Season 5 brengt veel nieuwe maps
Sluiten