Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 23 sep 2020

Call of Duty: Modern Warfare Season 6 brengt oude bekenden

Eigenlijk zitten we nu vooral te wachten op Call of Duty Black Ops: Cold War. Voordat die game uitkomt, gaan we eerst nog aan de slag met Call of Duty: Modern Warfare Season 6. En daarin keren oude bekende terug.

Volgende week moet Call of Duty: Modern Warfare Season 6 gaan verschijnen. Op 29 september begint het zesde en waarschijnlijk laatste seizoen van Modern Warfare. En daarin kun je nog één keer los gaan met helden uit het hoofdverhaal.

Call of Duty: Modern Warfare Season 6 komt er aan

Wat Call of Duty: Modern Warfare Season 6 precies gaat bieden, dat is nog even afwachten. Er zullen vast nog wel wat nieuwe maps in de game worden gestopt, maar op dit moment weten we dat er twee oude bekenden in de vorm van nieuwe operators bij gaan komen. Het gaat om Farah en Nikolai. Deze twee ken je uit het hoofdverhaal van de game en in de onderstaande trailer is duidelijk dat ze een nieuwe rol gaan krijgen in de multiplayer aan de zijde van Captain Price. Bekijk die trailer hieronder.

Om zelf met Farah en Nikolai aan de slag te gaan, dan heb je de Season Six Battle Pass nodig en moet je vervolgens die een flinke tijd spelen. Met de 100 Tiers die je vrijspeelt krijg je ook 1300 Call of Duty points tot je beschikking. Zoals gebruikelijk is de Battle Pass vrij te spelen door enerzijds gebruik te maken van Modern Warfare en anderzijds door Warzone te spelen.

Seizoen vijf nog niet tot het einde

Het is nog een weekje voordat we losgaan met Call of Duty: Modern Warfare Season 6, krijgen we dit weekend nog het einde van het vijfde seizoen. Dat wordt goed afgesloten. Vanaf vrijdag kun je namelijk dubbele XP krijgen voor alles in de game. Dus nog even snel doorlevelen voordat het zesde seizoen begint. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Modern Warfare Season 6 brengt oude bekenden
Sluiten