Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 nov 2019

Call of Duty: Modern Warfare update wordt “grootste content drop ooit”

Call of Duty: Modern Warfare is op zichzelf al een zeer fijne game. Met name de multiplayer is daarbij vermakelijk, ook al heeft de game last van campers en wat kleine bugs. En volgende week wordt de game eigenlijk alleen maar interessanter.

Dan start namelijk Call of Duty: Modern Warfare Season One. In dat eerste seizoen krijg je als speler gelijk een grote berg aan content. Volgens de ontwikkelaar is het de grootste gratis content drop ooit.

Maak kennis met Call of Duty: Modern Warfare Season One

Dit jaar heeft uitgever Activision voor gekozen om geen gebruik te maken van een Season Pass of andere microtransacties. Tegelijkertijd is het een game die via cross-play op alle platformen speelbaar is. Op die manier kun je dus spelen met een vriend die op de pc speelt. En met de Call of Duty: Modern Warfare Season One update krijgt iedereen tegelijkertijd de nieuwe content. En deze brengt een hoop toffe dingen, zoals de onderstaande afbeelding laat zien.

Call of Duty: Modern Warfare Season One
De nieuwe content (Bron: Activision)

Call of Duty: Modern Warfare Season One brengt drie multiplayermaps om op los te gaan. Het gaat om Crash, Shipment en Vacant. Mocht je een liefhebber zijn van de oude Call of Duty’s, dan zul je waarschijnlijk een kleine sprong in de lucht doen. Dit zijn namelijk drie maps die je kent van Call of Duty 4: Modern Warfare en is zodoende een feest van herkenning. Verder krijg je met Port een nieuwe map als je graag Ground War speelt. Ook kun je op Gunfight los met een aantal nieuwe maps. Cargo en Atrium zijn daarbij de eerste twee die daadwerkelijk bij naam worden genoemd. Later zullen er nog meer worden onthuld.

Call of Duty: Modern Warfare Season One brengt verder ook een drietal nieuwe multiplayermodi in de vorm van Reinforce, Gunfight OSP en Infected. Wie liever losgaat met Special Ops, dan zijn daar ook drie nieuwe ervaringen voor gepland. En als klap op de vuurpijl krijg je met de RAM-7 en de Holger-26 ook nog twee nieuwe wapens. Dit alles is dus vanaf 3 december gratis binnen te hengelen. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. En wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Modern Warfare update wordt “grootste content drop ooit”
Sluiten