Special Ops in Call of Duty: Modern Warfare met 4 vrienden te spelen

In Call of Duty: Modern Warfare krijg je naast een singleplayer-avontuur en een multiplayer-modus ook nog een derde modus om mee aan de slag te gaan. Het gaat om Special Ops en het is een modus waarbij je een team van vier kunt vormen en het opneemt tegen vele vijanden.

Het is een modus die al eerder in andere games in de Modern Warfare-reeks werd gebruikt, maar het lijkt er op dat het in Call of Duty: Modern Warfare qua schaal nog een stapje groter is.

De Special Ops in Call of Duty: Modern Warfare

In de Spec Ops modus van Call of Duty Modern Warfare bevind je je op een relatief groot slagveld met daarop diverse opdrachten die je moet voltooien. Het is aan jou en je team om die plekken af te gaan, de verschillende vijanden aldaar uit te schakelen en uiteindelijk levend uit de strijd te komen. Daarvoor is het hanteren van een strategie zeer belangrijk, maar volgens de ontwikkelaar zullen de vijanden daar weer op reageren, waardoor er constant een spanningsveld ontstaat.

Naast de grote Operations, zijn er ook losse missies, die in je eentje of met maximaal vier spelers voltooid kunnen worden. Dus ook wanneer je samen met twee vrienden wilt gaan spelen. Deze missies zijn iets kleiner qua schaal en draaien er om dat je de missie zo goed mogelijk voltooit en daarbij een perfecte score neerzet. Door dit soort dingen te voltooien krijg je weer voorwerpen, welke je zowel in de Special Ops als de multiplayer-modus van Call of Duty: Modern Warfare kunt gaan spelen. Uiteraard zul je in de Special Ops ook toegang krijgen tot killstreaks, die je in het heetst van de strijd helpen.

Op de PlayStation 4 komt er nog een aparte modus genaamd Survival, welke een jaar lang exclusief op dat platform speelbaar is. Dit is een soort horde-modus waarbij je het tegen waves aan vijanden opneemt in een team van maximaal vier spelers. Wil je meer lezen over Call of Duty: Modern Warfare? Bezoek dan hier onze overzichtspagina. De game verschijnt op 25 oktober en is dan beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Reageer op artikel:
Special Ops in Call of Duty: Modern Warfare met 4 vrienden te spelen
Sluiten