Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 18 dec 2019

Call of Duty: Modern Warfare krijgt vandaag grote update met nieuwe content

Wanneer je Call of Duty: Modern Warfare nog altijd intensief speelt, dan hebben we goed nieuws. De game krijgt vandaag een grote nieuwe update, waardoor je heel wat nieuwe dingen kunt beleven.

De update is onderdeel van het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare, die een tijdje geleden is begonnen. Toen werd al duidelijk dat de ontwikkelaar in verschillende fases nieuwe content gaat brengen. Vanaf vandaag kun je aan de slag met de maps Vacant en Shipment en meer.

Grote update voor Call of Duty: Modern Warfare

De nieuwe update wordt als het goed is vanavond om 19 uur uitgerold. Hoe groot deze is, dat is op dit moment nog niet bekend. Dus als je vanavond los wilt gaan met de game, dan moet je er dus even rekening mee houden dat je wellicht even een uurtje niet kunt knallen omdat je de update binnen moet halen. De update bestaat uit de maps Vacant en Shipment, wat klassieke maps zijn die je wellicht nog kent uit Call of Duty 4: Modern Warfare. Deze maps zullen onderdeel gaan uitmaken van de rotation van bepaalde modi. Daarnaast krijgt Gunfight nog een aangepaste versie van Shipment, die net even iets kleiner is.

Verder bestaat de update uit een nieuwe modus genaamd Cranked. Deze werd oorspronkelijk geïntroduceerd in Call of Duty Ghosts. Het is een modus die gebaseerd is op Team Deathmatch. Daarbij heb je elke keer dertig seconden de tijd om een kill te maken. Lukt je dat niet, dan ontplof je en wordt de timer gereset. Dit is op papier dus een ideale modus voor hen die echt een hekel hebben aan campers. Je moet immers wel actief gaan spelen, want anders ontplof je automatisch.

Tot slot krijgt ook Spec Ops twee nieuwe missions in de vorm van Disinform en Bomb Squad. Mocht je vanavond geen tijd hebben, maar wel in het weekend los willen gaan, dan hebben we goed nieuws. Vanaf vrijdagavond krijg je namelijk een weekend lang Double Weapon XP. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. En als je meer wilt lezen over gaming, dan kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Modern Warfare krijgt vandaag grote update met nieuwe content
Sluiten