Call of Duty: Modern Warfare verwijdert modus die te veel XP gaf

In Call of Duty: Modern Warfare probeer je elk potje dat je speelt zo goed mogelijk door te komen. Enerzijds om er voor te zorgen dat jouw team op het einde als winnaar de arena verlaat, maar anderzijds omdat je op die manier XP verdient waarmee je weer van alles en nog wat vrijspeelt.

Voor de echte XP-hunter in Call of Duty: Modern Warfare hebben we nu slecht nieuws. De modus waar je de afgelopen tijd de meeste XP mee kon scoren is namelijk verwijderd.

Geen XP-minen meer in Call of Duty: Modern Warfare

Het ging om de zogenaamde Giant Infection playlist in Call of Duty: Modern Warfare. Dit was een Infected-achtige modus die zich afspeelde op de grote Ground War-maps. Door de grote hoeveelheid spelers die in een potje werden gedropt en de grootte van de map, was het een behoorlijk grote chaos, wat weer een unieke ervaring opleverde. Maar wanneer je het speelde, dan kreeg je eigenlijk veel te veel XP voor de acties die je uithaalde. Handig om dus lekker snel in levels omhoog te gaan, maar dat was volgens de ontwikkelaar niet helemaal de bedoeling, zoals je in de onderstaande tweet kunt lezen.

De playlist die je zoveel XP in Call of Duty: Modern Warfare gaf is nu dus verwijderd. Het is nog niet helemaal duidelijk of hij definitief weg is of dat de ontwikkelaar er voor kiest om terug te gaan naar de tekentafel en van daaruit het probleem op te lossen. Gelukkig zijn er onlangs ook nieuwe playlists aan de game toegevoegd. Zo kun je nu bijvoorbeeld Grouw War gaan spelen zonder voertuigen en dat levert weer een andere ervaring op. Meer daarover vind je hier.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Modern Warfare verwijdert modus die te veel XP gaf
Sluiten