Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 8 oktober 2019

Call of Duty: Modern Warfare voorzien van (must-see) launch trailer!

De makers van Call of Duty: Modern Warfare hebben vandaag een gloednieuwe trailer uitgebracht. Dit omdat de launch van de game met stappen dichterbij komt.

Het gebeurt wel vaker dat ontwikkelaars vlak voor de release nog een zogenaamde launchtrailer van de game vrijgegeven. Maar deze trailer van Call of Duty: Modern Warfare is er eentje die wel van een ander niveau is en wat mij betreft de absolute must-see trailer van vandaag is.

Call of Duty: Modern Warfare trailer

Tot nu toe zijn er nog niet enorm veel beelden van de singleplayer verschenen. Tijdens een evenement kregen we onlangs de kans om die modus te bekijken, maar zagen we vooral rustige en spannende momenten. Niet de keiharde actie die we eigenlijk gewend zijn van de serie. De trailer van vandaag bevestigt dat dat er nog altijd in zit. Het is een minuut aan keiharde actie en mooie onelines van Captain Price, die in dit deel terugkeert. Bekijk de trailer hieronder.

Call of Duty: Modern Warfare geldt als een reboot van de serie. Dat betekent dat alles dat je kent van de oude games qua verhaal vergeten mag worden. Dat heeft in dit universum niet plaatsgevonden. Met Captain Price keert een oude bekende terug, maar je speelt met drie verschillende nieuwe personages. Met de game wil de ontwikkelaar een verhaal vertellen die past in de moderne setting, waarbij er in oorlogen niet zoiets is als een goede en een slechte kant. Alles speelt zich af in een grijs gebied.

Daarnaast krijgt Call of Duty: Modern Warfare natuurlijk ook een uitgebreide multiplayermodus, waarin je onder andere met 32 man tegen 32 man kunt gaan spelen. Ook zijn er modi voor kleinere teams. In de verschillende beta’s die we hebben gespeeld, was het gevoel erg goed en we kijken dan ook erg uit naar de release. De game is vanaf 25 oktober te spelen en verschijnt dan op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Modern Warfare voorzien van (must-see) launch trailer!
Sluiten