Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 9 maart 2020

Call of Duty Modern Warfare: Warzone gameplay duikt op

Het bestaan van Call of Duty Modern Warfare: Warzone is één van de slechts bewaarde gamen in de wereld van gaming. Er gaan al weken geruchten over het project en we krijgen er steeds meer van te zien. Toch is Modern Warfare: Warzone nog niet officieel aangekondigd.

Dat lijkt echter een kwestie van tijd te zijn. Naast het simpele feit dat er nu gameplay is verschenen van Call of Duty Modern Warfare: Warzone, is de losstaande modus ook al opgedoken op de PlayStation Store. En aan de hand daarvan hebben we nu wat interessante informatie gekregen.

De Call of Duty Modern Warfare: Warzone gameplay

Maar laten we eerst kijken naar de gameplay die verschenen is van Call of Duty Modern Warfare: Warzone. In de video zien we hoe een speler rondloopt door de arena en ons kennis laat maken met verschillende locaties die we kennen uit de multiplayer-reeks van de Modern Warfare-serie. Wat dat betreft is het een feest van herkenning. Bekijk de gameplay hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=8jK-FteYDmE

Naast de gameplay is de onderstaande tweet over Modern Warfare: Warzone ook interessant om te lezen.

Zo hoef je dus niet in bezit te zijn van Call of Duty: Modern Warfare om aan de slag te kunnen gaan met deze Warzone-modus. Hij is gratis voor iedereen te downloaden, waarmee het meer lijkt op het principe van Fortnite. Ook is de modus net als Modern Warfare cross-platform. Op die manier kunnen spelers op de PlayStation 4 het opnemen tegen spelers op de Xbox One. Momenteel zou je met maximaal 150 man aan een potje beginnen, maar dat wordt uiteindelijk uitgebreid. Dat doe je of in je eentje, met zijn tweeën of met trios. De populair squad-optie lijkt dus niet aanwezig te zijn. De kans is groot dat Modern Warfare: Warzone snel wordt onthuld. Wil je meer lezen over de eerdere geruchten? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Call of Duty Modern Warfare: Warzone gameplay duikt op
Sluiten