Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Uncategorized 3 jul 2020

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone is nog nooit zo groot geweest

Wil je Call of Duty: Modern Warfare en Warzone op je PC spelen? Dan heb je flink wat schijfruimte nodig. 200 GB om precies te zijn.

Waarschijnlijk speel je Call of Duty wel op je PC of console. Dan weet je dat de bestanden van de game gigantisch groot zijn. Patches zijn regelmatige tientallen GB’s groot. Het duurt dan ook even om die binnen te halen. Als je de game nog niet op je computer hebt staan, dan gaat het wel even duren voordat je daadwerkelijk kunt spelen.

meer dan 200 gigabyte Call of Duty

Met de nieuwste patch van de game zijn de bestanden die je binnen moet halen op de PC meer dan 200 GB. Xbox- en PlayStationgebruikers hebben hier minder last van. In tegenstelling tot de PC is het mogelijk om Modern Warfare-multiplayer, campaign en Warzone apart te installeren en te verwijderen. Zo kun je zelf schijfruimte maken. De Blizzard-launcher op de PC laat dit echter niet toe. Forbes meldt dat er in sommige gevallen zelfs 235 gb nodig is.

Met de nieuwste update is het nu mogelijk om in Call of Duty Warzone met 200 man in een map te spelen. Je zou dus gekscherend kunnen zeggen dat voor elke speler 1 Gigabyte nodig is op jouw PC. De grote vraag is natuurlijk waarom de game zo groot moet zijn. Hier gaan allemaal verschillende theorieën over. Van allerlei items die continu geïnstalleerd moeten worden tot ongecomprimeerde geluidsbestanden of textures.

Season 5

Toch lijkt dat de pret allemaal niet te drukken, want Call of Duty is nog steeds ontzettend populair. De updates hebben ook een positieve kant. Er komen steeds weer nieuwe functies bij. Zo is het zoals eerdergenoemd natuurlijk leuk om met 200 man een battle royale te spelen. Bovendien lijken er nog meer veranderingen aan te komen. Zo lijkt het stadion in season 5 open te gaan. Eerder gebeurde al zoiets op kleinere schaal. Toen weden de bunkers geopend die eerst nog dicht zaten. Ook gaan er nog geruchten dat een trein wordt toegevoegd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Call of Duty: Modern Warfare en Warzone is nog nooit zo groot geweest
Sluiten