Call of Duty: Modern Warfare en Warzone seizoen 4 is eindelijk gestart

Call of Duty-fans opgelet! Het nieuwe seizoen van de multiplayer-game is eindelijk live. Je hebt flink wat schijfruimte nodig.

Call of Duty: Modern Warfare is een van de bekendste games van dit moment. Vooral Warzone, dat gratis is te spelen, is ontzettend populair. Miljoenen speler zwengelen hun console aan om even een potje tussendoor te kunnen doen.

Het nieuwe seizoen van Call of Duty

De trailer van seizoen vier zingt al rond sinds het einde van mei. Het was eigenlijk de bedoeling dat het nieuwe seizoen van Call of Duty vorige week zou gaan starten. Door de dood van George Floyd en de protestacties die daarop volgden, is besloten om de launch uit te stellen. Ontwikkelaar Infinity Ward liet vervolgens niet weten wanneer het nieuwe seizoen zou starten. Tenminste, tot gisterenavond. Toen zei het dat het nieuwe seizoen over enkele uren live zou gaan.

In het vierde seizoen van Modern Warfare zijn verschillende zaken toegevoegd. Zo zijn er een aantal nieuwe maps, waaronder de Scrapyard uit Call of Duty Modern Warfare 2. Ook is Barakett Promenade toegevoegd aan Ground War en Trench aan Gunfight. Naast de maps zijn er ook een aantal nieuwe wapens. Er is een SMG en een Assault Rifle beschikbaar.

Ook vernieuwingen in Warzone

Er zijn niet alleen nieuwe zaken in Modern Warfare. Ook in Warzone zijn een hoop nieuwigheden. De belangrijkste is misschien wel het toevoegden van een nieuwe modus: Warzone Rumble. Dit is een 50 versus 50 gevecht in een aantal delen van Verdansk.

Update

Je moet voor de update wel even geduld hebben. Op de PlayStation 4 beslaat de nieuwe versie zo’n 32,5 GB en op de Xbox One zelfs 44,3 GB. Een grote aanslag dus op je harde schijf. Infinity Ward zeg wel te werken om in het vervolg de grootte van de updates kleiner te maken.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Modern Warfare en Warzone seizoen 4 is eindelijk gestart
Sluiten