Call of Duty: Modern Warfare’s Gunfight krijgt 1v1 en 3v3

Call of Duty: Modern Warfare is nu iets meer dan een mand beschikbaar. En deze week krijgen we een enorm grote contentdrop, waarbij je los kunt gaan met nieuwe maps en content. In de toekomst zou daar nog een andere update op kunnen volgen.

Call of Duty: Modern Warfare heeft een nieuwe modus toegevoegd genaamd Gunfight. Dit is een modus die je momenteel speelt in een twee tegen twee variant. Maar in de toekomst zou dat ook kunnen gespeeld worden met twee of zes spelers.

Call of Duty: Modern Warfare plannen

Dat is althans hetgeen dat we af kunnen leiden van een tweet die Joe Cecot de wereld in heeft gestuurd. Deze man is de co-design director of multiplayer bij Infinity Ward en weet zodoende wel het één en ander over de multiplayer van de game. Hem werd gevraagd of het mogelijk zou gaan zijn om de gamemodus te spelen in een drie tegen drie variant. Daar wist hij bevestigend op te antwoorden, met de aanvulling dat er ook een variant zou gaan komen voor een 1 tegen 1-optie.

Nu is het mooi dat dit er komt, maar waarschijnlijk gaat het nog wel een tijdje duren. Het lijkt er op dat de ontwikkelaar het behoorlijk druk heeft met Call of Duty: Modern Warfare. Morgen komt er een grote update met gratis maps en andere belangrijke updates. Daarnaast zijn er al een tijd geruchten over een Battle Pass voor de game, omdat de ontwikkelaar op die manier wat extra geld met de game kan verdienen. Ook wordt er al een tijdje gesproken over een Battle Royale-modus voor de game, dus wat dat betreft is het een game waar je voorlopig een tijd mee vooruit kunt. Heb je hem nog niet? Dan kun je hem hier scoren. En als je meer over gaming wilt lezen, dan kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Modern Warfare’s Gunfight krijgt 1v1 en 3v3
Sluiten