Jelle van Es
Jelle van Es Games 26 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Call of Duty: Vanguard’s eerste gameplaybeelden maken indruk

Vorige week werd Call of Duty: Vanguard onthuld en het lijkt er op dat de ontwikkelaar nu in korte tijd ons lekker probeert te maken voor de game. Want nu zijn de eerste echte gameplaybeelden van de game getoond.

In de nieuwe trailer draait het om de missie die zich afspeelt in het Russische Stalingrad. Daarbij ga je aan de slag met Petrova, één van de vier speelbare personages in Call of Duty: Vanguard.

Call of Duty: Vanguard-beelden zijn lekker

En ik denk dat het goed is dat men voor deze missie heeft gekozen. Met Petrova ga je in Call of Duty: Vanguard een beetje als het sneaky personage aan de slag. Je moet in de stad stilletjes te werk gaan zolang het kan. Op die manier verklein je de kans dat je wordt gezien en aangevallen. Zodoende begin je met een paar stealth kills en ruim je de Nazi’s één voor één op. Ook maak je gebruik van je sniper om op die manier van een afstand een vijand uit te schakelen. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van molotov cokctails en zien we dat je meer dan eens op zijn ‘Assassin’s Creeds’ via stenen omhoog klimt. De trailer is zeer de moeite waard en hier te bekijken.

Met Petrova vecht je dus aan het Oostfront van de strijd in Call of Duty: Vanguard. Met de andere personages vecht je in Noord-Afrika, de Pacific en het Westfront in Europa. Samen vormen de personages dus een team, maar of dat ze uiteindelijk ook bij elkaar komen en je dan mag kiezen met wie je los wil gaan, dat is nog even de vraag.

Dit weekend al spelen

Mocht je niet kunnen wachten op de releasedatum van Call of Duty: Vanguard op 5 november, dan hebben we goed nieuws. Als je in het bezit bent van een PlayStation 4 of PlayStation 5, dan kun je dit weekend aan de slag met de alpha test en ga je de Champion Hill-modus spelen. Dit is een soort Gunfight-achtige modus, maar dan in een toernooivorm.

Call of Duty: Vanguard spelen? Vanaf dit moment is het mogelijk!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!