Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 jun 2020

Call of Duty: Warzone nu te spelen met 200 spelers

Het oude gezegde luidt hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En dat hebben de ontwikkelaars van Call of Duty: Warzone ook begrepen. Met 150 spelers aan het begin was het al een klein feestje, maar daar komen nu nog eens vijftig man bij.

Jazeker, je kunt nu aan de slag met 200 man in Call of Duty: Warzone. Dat betekent dus dat je vijftig spelers extra aan het begin hebt en op die manier valt er dus meer af te knallen. Daardoor heb je hopelijk minder periodes waarin je niks doet in de game.

Call of Duty: Warzone met 200 spelers

Call of Duty: Warzone met 200 spelers is onderdeel van een nieuwe update genaamd Season Four Reloaded. Er zijn alleen wel twee nadelen aan de nieuwe toevoeging. Ten eerste is het een tijdelijke modus die alleen voor Quads werkt. Daarmee begin je nu met vijftig teams die op het slagveld droppen. Voor de andere speelmodi lijkt de opschaling naar 200 spelers er dus niet te zijn. Daarnaast is het zo dat je weer een flinke update moet downloaden. Wanneer je in het bezit bent van de volledige Modern Warfare-game met de Warzone er aan gekoppeld, dan moet je rekenen op een downloadhoeveelheid van tussen de 22 en 36 GB. Dus zet die PlayStation 4 maar alvast aan, zodat je vanavond kan spelen.

Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Warzone 200 man (Afbeelding: Activision)
.

De ontwikkelaar stelt echter wel dat je na de download minder schijfruimte kwijt bent. Er worden blijkbaar wat dingen op de achterkant opgeruimd, waardoor je nog wel de ruimte hebt om een paar andere games op je harde schijf te zetten. Maar hey, als je een team van vier hebt en je graag zoveel mogelijk spelers op het slagveld wilt hebben, dan is dit wel het moment om even goed los te gaan met Call of Duty: Warzone. En het is dan te hopen dat je er echt een paar weken van kunt genieten voordat de ontwikkelaar weer besluit om iets compleet anders met de game te doen. Wil je meer lezen over Warzone? Bezoek dan hier onze handige overzichtspagina

Reageer op artikel:
Call of Duty: Warzone nu te spelen met 200 spelers
Sluiten