Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 14 april 2020

Call of Duty: Warzone kent 50 miljoen spelers

Het succes van Call of Duty: Warzone blijft maar doorgaan. De laatste keer dat we een getal kregen te horen van uitgever Activision was toen de teller op de dertig miljoen spelers kwam te staan na zo’n tien dagen.

Inmiddels is Call of Duty: Warzone een maand beschikbaar en is de pret er niet minder op geworden. En dat zie je ook aan de cijfers. De game kent namelijk vijftig miljoen spelers.

Vijftig miljoen spelers voor Call of Duty: Warzone

Dit liet uitgever Activision vorige week weten op Twitter. Vijftig miljoen spelers in een maand voor Call of Duty: Warzone is zeker een mooie prestatie en het is ook goed om te zien dat er veranderingen worden doorgevoerd. Tegelijkertijd moet je ook wel eerlijk zijn. Een andere concurrent van Fortnite, Apex Legends, wist in een maand tijd zoveel spelers te verwelkomen, maar is uiteindelijk wel wat teruggelopen.

Aan de andere kant zie je dat de ontwikkelaar flink wat veranderingen doorvoert, waardoor er telkens wat te doen is. Onlangs verscheen bijvoorbeeld het derde seizoen voor Call of Duty: Warzone, welke ook geldt voor Modern Warfare. Met dat nieuwe seizoen is er natuurlijk een nieuwe Battle Pass, waarmee je veel dingen kunt vrijspelen. Belangrijker is echter de toevoeging van de optie Quads, waardoor je nu in een team van vier kunt beginnen aan een potje. Het enige dat nu nog ontbreekt is duo’s, waarbij je samen met een vriend los kunt gaan. Maar ook dit zal waarschijnlijk niet heel erg lang op zich laten wachten.

Wil je meer lezen over alles dat te maken heeft met Call of Duty: Warzone? Bezoek dan hier onze handige en uitgebreide overzichtspagina met alle nieuwtjes en meer.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Warzone kent 50 miljoen spelers
Sluiten