Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 22 mei 2020

Niet iedereen blij met Call of Duty: Warzone-aanpassing in de Gulag

Waneer je in Call of Duty: Warzone voor de eerst keer wordt afgeschoten, dan betekent dat nog niet dat je potje voorbij is. Je wordt dan namelijk in de Gulag gegooid, een gevangenis waarin je uiteindelijk in een arena wordt gegooid. Wanneer je daar de strijd wint, dan kom je terug in het slagveld.

Tot voor kort was het zo dat je in Call of Duty: Warzone Gulag gebruik maakte van wapens als pistolen en shotguns. Maar met de komst van de laatste patch zijn er nu ook automatische wapens waarmee je soms aan de slag kan gaan. En daar is niet iedereen even blij mee.

Call of Duty: Warzone Gulag-aanpassing

Het ding wat gamers hebben met de Call of Duty: Warzone Gulag-aanpassing is dat de tactiek totaal verandert. Normaal gesproken was het zo dat je met de pistolen een soort kat-en-muis spel speelde. Je had de spanning van het vinden van de tegenstander en vervolgens het proberen om hem uit te schakelen. Stress komt daarbij om de hoek kijken, want door te veel spanning ben je eerder geneigd mis te schieten met je pistool. Aangezien je soms twee schoten nodig hebt om een tegenstander neer te knallen, was timing en het vinden van de tegenstander een must. En dat is nu anders. Hieronder wat gameplay daarvan.

Want door gebruik te maken van een automatisch geweer in de Call of Duty: Warzone Gulag is het soms verstandiger om te gaan campen. Wanneer je tegenstander dan in jouw bereik komt, dan open je het vuur en zorgt het sprayen er voor dat je vaak makkelijk de kill maakt en weer terugkomt in de strijd. En dat zorgt er voor dat de charme van de Gulag een beetje verdwenen is. In het verleden heeft de ontwikkelaar wel vaker aanpassingen in de game gedaan en die daarna teruggedraaid. Wellicht dat dat nu ook weer gaat gebeuren. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Niet iedereen blij met Call of Duty: Warzone-aanpassing in de Gulag
Sluiten