Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 28 jul 2020

Call of Duty: Warzone: zeg maar dag tegen het stadion

Call of Duty: Warzone is inmiddels een tijdje uit en heeft heel wat veranderingen doorgemaakt. Met name op het gebied van modi zien we regelmatig nieuwe dingen voorbij komen. Als we echter kijken naar de map, dan zien we daar niet veel anders.

Ja, een tijdje geleden zijn in Call of Duty: Warzone de deuren van bunkers open gegaan, maar veel meer dan dat is het niet. Dit in tegenstelling tot Fortnite, waarbij een nieuw seizoen ook een haast nieuwe map brengt. Maar het zou zomaar kunnen dat daar binnenkort verandering in komt.

Het Call of Duty: Warzone-stadion lijkt zijn beste tijd te hebben gehad

En een centrale rol in die verandering lijkt te draaien rondom het stadion. Dit is een behoorlijk groot ding binnen de map van Call of Duty: Warzone, maar je kunt er niet echt veel mee. Eerder gingen er al de geruchten dat met het nieuwe seizoen het mogelijk zou gaan worden om het stadion te betreden. Maar nu denken we dat het stadion met de grond gelijk wordt gemaakt. En eerlijk gezegd zullen we daar niet rouwig om zijn. Vaak was het een plek waar campers op het dak zaten en je zonder mogelijkheid om je te verdedigen werd afgeknald. De aanleiding van deze verwachting is een clip die gestuurd is naar de onderstaande Twitcher. De beste persoon maakt er wellicht iets te veel drama van en doet verbaasd, maar het lijkt er op dat er explosieven in het stadion worden geplaatst.

Het is de verwachting dat deze verandering wordt doorgevoerd met het vijfde seizoen van Call of Duty: Warzone. Het is op dit moment het plan dat deze begin augustus van start gaat, zodat we dan weten wat er daadwerkelijk gaat gebeuren. Naast het feit dat het stadion via een explosie van de map kan verdwijnen, zou de explosie er ook voor kunnen zorgen dat het iets anders wordt.

Wat het gaat het stadion doen?

Zo zou het kunnen dat het Call of Duty: Warzone-stadion zijn dak verliest, waardoor het niet langer meer voor campers een gewilde plek is en je er van bovenaf ook naar binnen kan. Maar het zou ook kunnen dat door de explosie er meerdere ingangen komen om het stadion daadwerkelijk te betreden. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Warzone: zeg maar dag tegen het stadion
Sluiten