Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 mei 2020

Eindelijk kent Call of Duty: Warzone de duos-playlist

Call of Duty: Warzone is inmiddels een paar maanden uit. Toen de game in de huidige crisis werd gelanceerd, kwam hij enkel met de mogelijkheid om de game met drie spelers te spelen.

Vervolgens kreeg je de mogelijkheid om de game via de solo-modus te spelen, gevolgd door quads. Toch was er nog één modus die lang ontbrak. Maar daar is nu een einde aangekomen. Call of Duty: Warzone kent namelijk een playlist voor duos.

Duos in Call of Duty: Warzone

De duos playlist in Call of Duty: Warzone komt eigenlijk net op het perfecte moment uit. Volgende week kun je namelijk aan de slag met Season 4 van de game, die tevens ook uitkomt voor Call of Duty: Modern Warfare. Met dat nieuwe seizoen krijg je dus ook weer een nieuwe Battle Pass die je kunt aanschaffen. Als je een maatje hebt die graag met je speelt, dan kun je nu alvast even wennen aan het concept van duos en dan vanaf volgende week even flink gaan ownen in de game. In de onderstaande tweet werd de nieuwe modus bekendgemaakt.

Eigenlijk is het wel vreemd dat duos zolang er over heeft gedaan om opgepakt te worden in Call of Duty: Warzone. Dit omdat je meestal of met vier man of met twee man een game speelt. Zeker met zijn tweeën is het handig en kun je redelijk makkelijk tactieken op elkaar afstemmen en duidelijke aanwijzingen geven waar verschillende vijanden zich bevinden. En als je dan toch los gaat dit weekend (ondanks het mooie weer), dan is er ook weer een Double XP-weekend. Dat betekent dat je sneller in levels stijgt, attachments voor wapens vrijspeelt en sneller door de Battle Pass heen gaat. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Eindelijk kent Call of Duty: Warzone de duos-playlist
Sluiten