Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 okt 2020

Call of Duty Warzone viert vanaf vandaag Halloween in nieuw evenement

Call of Duty Warzone is nog altijd een game die enorm veel gespeeld wordt. En met een een nieuw evenement lijkt het een mooi moment om terug te keren naar de strijd.

Want vanaf vandaag kun je in Call of Duty Warzone aan de slag met het zogenaamde The Haunting of Verdansk-evenement. Dit liet de ontwikkelaar weten op zijn eigen blog.

The Haunting of Verdansk in Call of Duty Warzone

The Haunting of Verdansk is Call of Duty Warzone’s ode aan Halloween, dat uiteraard op 31 oktober wordt gehouden. Normaal gesproken een evenement waarbij we samen kunnen komen en elkaar laten schrikken, maar dit jaar doen we het op afstand. En dus is een game als deze een ideaal platform. Tijdens het evenement komen invloeden uit het SAW- en de Texas Chainsaw Massacre-universum naar de game. Zo kun je aan de slag met skins van diverse badguys uit dit soort films en op die manier je vijanden nog banger te maken. De onderstaande trailer geeft je alvast een mooi voorproefje.

Tijdens het evenement zul je in Call of Duty Warzone te maken krijgen met een Trick or Treat-raward systeem. Speciale Supply Boxes kunnen voorzien zijn van goede blueprints, maar ook kunnen gelden als een val met alle gevolgen vandien. Daarnaast kun je Verdansk nu in de nacht beleven. Tevens lijkt het er op dat er met Zombie Royale een aparte modus komt. Neergeschoten vijanden kunnen daarbij weer tot leven komen met bovennatuurlijke krachten om zich op de normale strijders te storten. Lukt het je daarbij om vijanden om te leggen, dan kun je weer terug in de strijd komen.

Genoeg te doen

Er zijn ook een aantal nieuwe bundels die in de game worden gestopt, waarmee je nieuwe wapens kan vrijspelen of dus aan de slag gaat met specifieke skins. Het evenement loopt tot en met 3 november. Meer over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Call of Duty Warzone viert vanaf vandaag Halloween in nieuw evenement
Sluiten