Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 mrt 2020

Call of Duty: Warzone krijgt nieuwe gamemodus

In deze tijden van thuiswerken blijkt Call of Duty: Warzone een heerlijke afleiding te zijn. Het is een Battle Royale-game in de wereld van Modern Warfare en is simpelweg heel erg leuk om te spelen. Mocht je hem vandaag weer willen spelen, dan is het verstandig om nu alvast je downloads aan te zetten, want er is een nieuwe patch uit.

Deze patch komt met verbeteringen en toevoegingen voor zowel Call of Duty: Warzone als Call of Duty: Modern Warfare. En voor die eerste game is er nu een nieuwe modus toegevoegd.

Call of Duty: Warzone komt met nieuwe modus

Nou ja, helemaal nieuw is het niet, want het gaat om een variant op Plunder. In Call of Duty: Warzone kun je nu aan de slag met de modus Plunder: Blood Money. Het gaat er hier nog altijd om de modus Plunder waarbij je zoveel mogelijk geld moet scoren en dat veilig te stellen. Elke keer wanneer je wordt afgeknald, kom je weer terug tot leven, waardoor de actie blijft doorgaan. Het verschil zit hem nu in het feit dat het maken van een kill je altijd geld geeft. Daarnaast leveren Bounty Contracts en Finishing Moves nu extra geld op. Het lijkt op die manier vooral een modus te zijn die geschikt is voor de spelers die graag de confrontatie met andere spelers opzoeken.

Call of Duty: Warzone
De hit van dit moment (Afbeelding: Activision)

Daarnaast voegt de Call of Duty: Warzone-patch een paar nieuwe wapens toe die je kunt vinden op de grond of in de Supply Boxes. Het gaat om de 725 Shotgun, MK2 Carbine (Marksman Rifle), EBR-14 (Marksman Rifle) en de .50 GS (Pistool). Op die manier heb je dus iets meer variatie. Verder laten spelers die de game verlaten voordat ze dood zijn nu hun spullen achter. Tot slot krijg je een nieuwe Warzone controller button layout. Daarmee kun je nu makkelijker vijanden en locaties pingen en op die manier je teamgenoten op de hoogte brengen waar vijanden zich bevinden.

Wil je meer lezen over deze fijne shooter? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Warzone krijgt nieuwe gamemodus
Sluiten