Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 juni 2020

Call of Duty: Warzone laat je weer ‘normaal’ Quads spelen

Call of Duty: Warzone is een game die werkt met een beperkt aantal playlists. Daardoor kan het zo zijn dat je het ene moment iets speelt wat je helemaal fantastisch vindt en het andere moment die playlist weer weg is.

Mocht je Call of Duty: Warzone graag in een team van vier spelen op een normale manier, dus zonder allemaal extra regels, dan hebben we goed nieuws. De standaard playlist voor Quads is namelijk terug.

Call of Duty: Warzone weer met normale Quads

Tot voor kort was de normale Quads-modus in Call of Duty: Warzone vervangen voor de zogenaamde Realism mode. Niet iedereen was daar even blij mee, want dat is een modus die je echt moet liggen. Wellicht dat je daardoor je potjes met je vrienden op een laag pitje hebt gezet. Nou, inmiddels is dat verleden tijd en kun je gewoon weer op de ouderwetse manier aan de slag gaan met de game. De grote vraag die we daarbij wel meteen stellen is hoe lang het nu gaat duren voordat het weer vervangen gaat worden. Wat dat betreft zou het gewoon fijn zijn dat bepaalde modi gewoon standaard beschikbaar zijn en anderen geroteerd worden.

Call of Duty: Warzone duo's
Met zijn allen weer op pad (Afbeelding: Activision)

Naast de normale modus voor Quads is het zo dat Warzone Rumble voorlopig een blijvertje lijkt te zijn en Plunder Blood Money Quads ook nog even beschikbaar is, voor het geval je ietwat aan variatie wil doen. Mocht je Call of Duty: Modern Warfare spelen naast Call of Duty: Warzone, dan zien we in die game een nieuwe free-for-all-modus genaamd All or Nothing. Daarin begin je met een mes die je ook kunt werpen en een pistool zonder kogels. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je in de arena wapens en munitie vindt en uiteindelijk 20 kills maakt. Dat lijkt ons een behoorlijke opgave. Heb je Modern Warfare nog niet? Dan kun je hem hier scoren. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Warzone laat je weer ‘normaal’ Quads spelen
Sluiten