Nieuw seizoen Call of Duty: Warzone en Modern Warfare uitgesteld

Deze week zouden we in de games Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Modern Warfare aan de slag kunnen gaan met Season 4. Maar de ontwikkelaar en uitgever hebben besloten om dat voorlopig even uit te stellen.

Het uitstel is gekoppeld aan de verschillende protesten die over de wereld gaan. En met dat in het achterhoofd vond de uitgever het niet gepast om nieuwe content uit te brengen. Daardoor moet je het in Call of Duty: Warzone en Modern Warfare nog even doen met de content van het huidige seizoen.

Season 4 van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare uitgesteld

De aankondiging dat Season 4 van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare werd uitgesteld, werd gedaan door de uitgever op Twitter. Daarin wordt mede gedeeld dat het wat hen betreft nu niet het goede moment is om content te brengen, terwijl de wereld met compleet andere dingen bezig is. Tegelijkertijd spreekt de uitgever met de tweet ook de steun uit naar hen die via protesten zich verzetten tegen de ongelijkheid in de maatschappij. De tweet is hieronder te zien.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het nieuwe seizoen van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare morgen zou gaan beginnen, zoals je hier kunt lezen. Maar dat gaat nu dus niet door. Een nieuwe datum is er nog niet gegeven, maar het zou ons niet verbazen als dat nog even gaat duren. Je stelt namelijk niet zoiets uit voor een paar dagen. Een week of twee zal wat dat betreft meer in de lijn der verwachtingen liggen. Daarnaast weten we eigenlijk nog niet heel erg veel van Season 4. Eigenlijk had die onthulling er nu moeten komen. We weten nu enkel dat er een nieuwe Battle Pass komt en dat Captain Price als Operator zijn opwachting gaat maken. Buiten dat blijft het gissen.

Reageer op artikel:
Nieuw seizoen Call of Duty: Warzone en Modern Warfare uitgesteld
Sluiten