Call of Duty: Warzone krijgt een compleet nieuw eiland om op te spelen

Call of Duty: Warzone verscheen begin dit jaar als een Battle Royale-versie van Modern Warfare. Maar nu Call of Duty: Black Ops Cold War op de markt is, is het logisch dat de game een koppeling krijgt met die titel.

En dat brengt waarschijnlijk grote veranderingen voor Call of Duty: Warzone met zich mee. Zo ziet het er naar uit dat met het eerste seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War we een compleet nieuwe map krijgen voor Warzone.

Call of Duty: Warzone wordt anders

Het eerste seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War begint op 16 december en wordt dan dus gekoppeld aan Call of Duty: Warzone. In de cinematische trailer, die je hieronder kan bekijken, wordt een hint gegeven dat de strijd zich verplaatst naar Rebirth Island. Dat lijkt een alternatief te zijn op het bekende Alcatraz-eiland. Dit was al eens het decor van een map in Call of Duty: Blackout.

In de trailer zien we een nieuwe grote vijand in de vorm van Vikhor “Stitch” Kuzmin. Deze voormalige KGB-soldaat is verantwoordelijk voor het Nova 6-programma. Dat is weer iets dat in het verleden van de Black Ops-reeks een belangrijke rol speelde. Het is een soort gas dat er voor zorgt dat je helemaal doordraait. Het programma werd in de jaren zestig gestopt door Russel Adler (die je weer uit het verhaal kent), maar is nu weer in de maak. En daardoor ontstaat er een nieuwe strijd in Call of Duty: Warzone

Wat gaat er nog meer veranderen?

Als we kijken naar het verhaal in deze trailer, dan lijkt het zich dus in de jaren tachtig af te spelen. Dat is dus een flinke tijd voor wat we nu gewend zijn in Warzone. Dat kan dus ook gaan betekenen dat je aan de slag gaat met nieuwe wapens die je weer kent uit Black Ops Cold War.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Warzone krijgt een compleet nieuw eiland om op te spelen
Sluiten