Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 4 augustus 2020

Call of Duty: Warzone Season 5: Het stadiondak is officieel weg

Morgen begint in Call of Duty: Warzone Season 5. Van te voren was al bekend dat er grote veranderingen zouden worden doorgevoerd in de map, waarbij het stadion eigenlijk het grote vraagteken vormde van wat er mee ging gebeuren.

En nu weten we het eindelijk. Het stadion blijft staan in Call of Duty: Warzone Season 5, maar het dak gaat er wel af. Op die manier heb je de mogelijkheid om het stadion te betreden.

Veranderingen in Call of Duty: Warzone Season 5

Daarmee wordt Call of Duty: Warzone Season 5 de grootste verandering tot nu toe verwerkt. Door het stadion te openen, voorkom je dat het een plek blijft waar snipers hun ding blijven doen en geef je gamers tegelijkertijd de mogelijkheid om binnen een nieuw gebied te ontdekken. Doordat je dan binnen in een stadion bent, loop je wel het risico dat je alsnog door snipers gepakt wordt, omdat er veel ruimte is. Dus het is nog altijd oppassen geblazen in de game.

Een andere verandering die je gaat meemaken in Call of Duty: Warzone Season 5 is de toevoeging van een trein die door de map heen rijdt. Deze kun je betreden en daar diverse lootchests scoren. Dus als je in de buurt bent en je ziet hem voorbij rijden, dan is het zeker de moeite waard om te kijken of je er op kan komen. Tot slot lijkt het er op dat er op meerdere voertuigen nu turrets te vinden zijn. Wanneer je dan met een paar vrienden in een bepaalde wagen stapt, dan kan één iemand makkelijk op vijanden gaan knallen. Denk daarbij aan het idee van de Warthogs uit Halo.

Wel even downloaden

Als het goed is kun je vandaag al de update gaan downloaden, zodat je morgen klaar bent voor Call of Duty: Warzone Season 5. Op de PlayStation 4 gaat de update zo’n 36 gigabyte groot worden. Hopelijk wordt de totale filesize van de game hierdoor niet veel groter dan dat hij al is, want momenteel is het al een aanslag op je hardeschijf. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Warzone Season 5: Het stadiondak is officieel weg
Sluiten