Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 18 mrt 2020

Call of Duty: Warzone krijgt nu ook een solo-modus

Ruim een week geleden verscheen Call of Duty: Warzone. En die game kwam met de huidige situatie waarin we zitten echt op het perfecte moment. Mocht je echter geen gamevrienden hebben om de game met je te spelen, dan hebben we goed nieuws voor je.

Vanaf dit moment is het namelijk mogelijk om Call of Duty: Warzone ook in je eentje te spelen. Naast de standaard-modus waarbij je met drie spelers in een team zit, is er nu namelijk ook een solo-modus aan de game toegevoegd.

Solo-modus voor Call of Duty: Warzone

De beschrijving van de solo-modus spreekt redelijk voor zich. In plaats van dat je nu in een team naar beneden springt uit het vliegtuig, doe je dat alleen. Op die manier hoef je dus geen rekening te houden met anderen. Dus als overleg met je teamgenoten niet je ding is of dat je gewoon overtuigd bent dat jij sowieso de beste speler van de wereld bent, dan kun je dat nu bewijzen.

Het idee van Call of Duty: Warzone solo-modus is redelijk hetzelfde als dat je van de standaard modus gewend bent. Je springt nog altijd met 150 man naar beneden, maar in plaats van vijftig teams, zijn dat er nu 150. Dat betekent dat je gewoon iemand kunt afknallen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat zijn of haar teamgenoot op je afstormt om je af te knallen. Wel moet je rekening houden met het feit dat je soms in shootouts terecht komt waarbij je van verschillende kanten bestookt wordt.

Daarnaast is het dus niet meer mogelijk om een revive te krijgen wanneer je wordt afgeknald. Je hebt nog altijd een tweede kans in de Gulag, maar daarna is het klaar. Het scoren van een self-revive kit in één van de buystations is wat dat betreft een goede tactiek. Wil je meer lezen over Call of Duty: Warzone? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Warzone krijgt nu ook een solo-modus
Sluiten