Call of Duty: Warzone-spelers kunnen dit weekend Modern Warfare-maps spelen

Wanneer je veel plezier hebt met Call of Duty: Warzone, maar soms terugverlangd naar de goede oude tijd, dan kun je dit weekend losgaan in Call of Duty: Modern Warfare. Zonder dat je die game hoeft te hebben, kun je aan de slag met vijf maps uit de game.

Deze Call of Duty: Warzone-actie begint vandaag en gaat het hele weekend door. Dat laat website Charlie Intel weten. Dit is overigens niet voor het eerst dat zo’n actie wordt opgezet. Eerder in april kon het ook al.

Speel Call of Duty: Modern Warfare-maps via Call of Duty: Warzone

Maar waar het bij de vorige speelsessie om twee mappen die je uit Call of Duty: Modern Warfare kon spelen, daar kun je nu via Call of Duty: Warzone vijf mappen beleven. Op die manier krijg je eigenlijk een echt goed voorproefje op wat de game te bieden heeft. Bovendien kun je op deze manier via het gratis beschikbare Warzone met je vrienden afspreken om een weekend lang los te gaan in de standaard multiplayermodus en zo te laten zien wat je allemaal te bieden hebt tegenover de andere spelers in de game.

Call of Duty: Warzone
Eén van de beschikbare maps (Afbeelding: Activision)

Tijdens het gratis weekend van Call of Duty: Modern Warfare voor Call of Duty: Warzone krijg je te maken met verschillende soorten settings. Zo kun je potjes spelen in een zes tegen zes-setting, maar is het ook mogelijk om tien tegen tien te doen. De Groundwar-optie lijkt echter te ontbreken. Wel komt er dit weekend ook een nieuwe playlist, waarin je makkelijk gerouleerd wordt tussen de verschillende maps. De maps waarmee je aan de slag kunt gaan zijn Aniyah Incursion, Hovec Sawmill, Khandor Hideout, Shoot House en Talsik Backlot. Het lijken dus de betere maps in de game te zijn. Dus als je wilt zien of de game iets voor je is, dan kun je dit weekend losgaan.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Warzone-spelers kunnen dit weekend Modern Warfare-maps spelen
Sluiten