Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 apr 2020

Call of Duty: Warzone-spelers niet blij met Trio-aanpassing

Toen Call of Duty: Warzone gelanceerd werd, koos de ontwikkelaar er voor om de game te laten spelen in trio’s. Samen met twee anderen kon je met 150 spelers het slagveld betreden en moest je dan proberen om zo goed mogelijk te presteren. En de fans van die modus zijn niet blij met een aanpassing.

Deze week is er namelijk een nieuwe playlist in Call of Duty: Warzone gestopt. Het gaat om de modus ‘Scopes en Scatter Guns’, waarbij je in de game enkel aan de slag kunt gaan met snipers en shotguns. Het probleem zit hem in het feit dat deze modus niet als extra er bij is gekomen, maar geldt als een vervanging voor de trio’s.

Trio’s niet blij met Call of Duty: Warzone

Ergens begrijp ik de keuze wel van de ontwikkelaar. Door het aantal playlists beperkt te houden, is het voor spelers makkelijk en snel om in een vol slagveld van 150 spelers gegooid te worden. Maar niet iedereen is een liefhebber van of een sniper of een shotgun. En wanneer je Call of Duty: Warzone vanaf het allereerste uur speelt en echt twee buddies hebt die het samen met je spelen, dan word je redelijk geschoffeerd.

Call of Duty: Warzone
De actie in de game (Afbeelding: Activision)

Zeker wanneer je bedenkt dat je inmiddels 50 miljoen spelers hebt die je game spelen. Dat is een mooi succes natuurlijk voor Call of Duty: Warzone, maar in een eerste fase van de game moet je er wel voor zorgen dat je spelers blij zijn met hetgeen wat je biedt. Door een basis uit de game te halen, ook al is de kans dat dit tijdelijk is, beperk je op die manier iets dat spelers leuk hebben gevonden. Dan heb je er niet heel erg veel aan dat mensen op bijvoorbeeld Reddit behoorlijk pissig op je worden.

Het enige dat nu nog mist in Call of Duty: Warzone is een optie voor squads. Hopelijk komt dit nog, maar gaat dat niet ten koste van andere playlists. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Warzone-spelers niet blij met Trio-aanpassing
Sluiten