Call of Duty: Warzone opent het stadion in Season 5

Momenteel bevinden we ons in de games Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Modern Warfare in het vierde seizoen en kregen we onlangs wat extra content. Toch lijkt het er op dat het vijfde seizoen er voor gaat zorgen dat er echt grote veranderingen gaan komen.

Dat is althans hetgeen dat website VGC beweert. Zij stellen dat de map van Call of Duty: Warzone in die update op de schop gaat, nadat we eerder al kleine veranderingen kregen met bunkers die open gingen.

Call of Duty: Warzone Season 5 kent veranderingen

De komst van Call of Duty: Warzone Season 5 moet er voor zorgen dat het stadion, dat in de buurt ligt van Downtown en nu vooral gebruikt wordt door spelers die gebruik maken van een sniper, zijn deuren gaat openen. Op die manier heb je de mogelijkheid om het stadion te betreden. Zodoende is het mogelijk om in het stadion te gaan vechten met andere spelers. Daarnaast zal dit ook een plek zijn waar je nieuwe wapens kunt vinden. Verder zouden er verschillende kabels komen te hangen in en om het stadion. Op die manier moet het mogelijk zijn om snel en gemakkelijk jezelf naar boven te verplaatsen.

Daarnaast stelt dezelfde website dat er een trein toegevoegd gaat worden aan de map van Call of Duty: Warzone. Deze kun je als speler betreden om op die manier snel van punt A naar B te reizen. Daarnaast kun je ook in de trein op zoek gaan naar loot om jezelf te verbeteren. Dit is overigens niet heel erg uniek. Eerder werd eenzelfde soort mechanisme geïntroduceerd in games als Apex Legends en PUBG. Het nieuwe seizoen laat nog wel even op zich wachten. Op dit moment is het de verwachting dat deze op 5 augustus gaat beginnen. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Warzone opent het stadion in Season 5
Sluiten