Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 apr 2020

Call of Duty: Warzone Trio’s is nu weer terug

Het weekend staat voor de deur en dat betekent dat we waarschijnlijk weer wat uurtjes op de spelcomputer kunnen doorbrengen, ondanks dat het weer er weer goed uit ziet. Call of Duty: Warzone blijkt tijdens deze crisis een fijne uitlaatklep te zijn. En mocht je die game spelen met twee andere vrienden, dan hebben we goed nieuws.

Eerder deze week kwamen we met het nieuws dat de standaard playlist voor trio’s uit de game was gesloopt. Deze was namelijk vervangen door een Scopes and Scatter Guns-playlist. Ook voor drie spelers, maar dan met shotguns en snipers en dat wilde niet iedereen spelen. Gelukkig komt daar nu verandering in.

Trio’s keren terug in Call of Duty: Warzone
Want vanaf vandaag is de normale speellijst voor drie spelers weer terug. Dat liet ontwikkelaar Infinity Ward weten op Twitter. En dat mag ook wel, want het was een behoorlijke klap in het gezicht van de fans van het eerste uur. Vanaf minuut was het namelijk de modus voor trio’s die speelbaar was in Call of Duty: Warzone. Natuurlijk is het goed dat een ontwikkelaar er alles aan doet om de game boeiend te houden door vernieuweingen. Maar het is vervelend wanneer dat ten koste gaat van elementen die al goed werkte.

En het is niet voor het eerst dat trio’s op zo’n manier wordt geschoffeerd. Eerder verdween de speellijst ook al tijdelijk omdat quads in de game werd verwerkt. Ook dat leverde behoorlijk wat commentaar op, waardoor je zou denken dat een ontwikkelaar van zijn fouten leert. Maar goed, het komt nu dus weer terug. Het enige dat nu nog mist is duo’s, maar ook dat zal er wel een keer van komen. Mocht je Call of Duty: Warzone dit weekend overigens willen spelen, dan is het goed om te weten dat je aan de slag kunt gaan met dubbele XP en Weapon XP.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Warzone Trio’s is nu weer terug
Sluiten