Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 16 mrt 2020

Call of Duty: Warzone wint aan populariteit: 15 miljoen gamers

Activision heeft waarschijnlijk op het perfecte moment Call of Duty: Warzone uitgebracht. Vorige week verscheen de game als een free-to-play-titel. En inmiddels hebben al 15 miljoen gamers de game geprobeerd.

Zeker nu we de aankomende weken vooral thuis moeten werken, is de kans groot dat we tussendoor nog wat extra potjes gaan spelen, waardoor de populariteit van de game alleen maar gaat toenemen.

Call of Duty: Warzone is een hit

Sterker nog, het zou ons niet verbazen of het aantal Call of Duty: Warzone-spelers inmiddels al de 20 miljoen voorbij is. De onderstaande tweet waarin het nieuws naar buiten is gebracht, stamt immers alweer van afgelopen zaterdag. En nu de game een hit is en steeds meer mensen thuis komen te zitten, is de kans groot dat nog meer gamers de game hebben gedownload.

Zoals eerder al aangegeven is Call of Duty: Warzone een gratis Battle Royale-ervaring. Je hoeft dus niet in het bezit te zijn van Call of Duty: Modern Warfare om van de game te kunnen genieten. Het enige nadeel is dat je als losstaande game wel even iets van 100 GB ruimte op je hardeschijf moet hebben. Heb je al Modern Warfare? Dan kost het slechts 20 GB. Als je dat eenmaal gedaan hebt, dan zijn er uiteindelijk twee modi om mee aan de slag te gaan en kom je terecht in een arena met 150 spelers. Op dit moment kun je enkel aan de slag met squads van drie spelers, maar op lange termijn moet dat aantal verhoogd gaan worden naar vier. Maar moeten er ook opties komen voor twee spelers of een enkele speler. Daarnaast moet het aantal spelers uiteindelijk verhoogd gaan worden naar de 200. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Warzone wint aan populariteit: 15 miljoen gamers
Sluiten