Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 20 dec 2017

Call of Duty WWII DLC 1 onthuld – The Resistance Pack

Het is alweer een tijdje geleden dat Call of Duty WWII verscheen. Sinds die tijd hebben veel gamers kunnen genieten van de game en de fijne multiplayermodus. Om de game weer een nieuwe impuls te geven heeft de ontwikkelaar de Call of Duty WWII DLC 1-pack onthuld. In The Resistance Pack draait het allemaal om het verzet dat gevoerd werd tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Call of Duty WWII – The Resistance Pack

In de onderstaande trailer, waarin de ontwikkelaars praten over de Call of Duty WWII DLC 1 uitbreiding, komt naar voren dat de invloed van het verzet al voelbaar was in de singleplayermodus en nu ook in de multiplayer voelbaar moet zijn. De uitbreiding brengt drie nieuwe maps, een map voor de Warmodus en een uitbreiding op de zombiemodus.

Call of Duty WWII DLC 1 Map Valkyrie

De eerste nieuwe map is Valkyrie. De achtergrond van de map is dat een aantal hoog geplaatste officieren het plan hadden om Hitler uit te schakelen. Het is een map waarbij de buitenste gebieden zeer geschikt zijn voor spelers met een sniper. Maar in de binnenste locaties verwacht de ontwikkelaar dat het vooral om close combat draait.

Call of Duty WWII DLC 1

Call of Duty WWII DLC 1 Map Anthropoid

De tweede map is Anthropoid. Deze map neemt je mee naar Praag. De map is een urban map, waarbij er vooral veel hoogteverschillen zijn en je zodoende goed moet opletten waar vijanden vandaan komen. Het is een map waarvan de ontwikkelaar verwacht dat het ruimte biedt voor verschillende speelmogelijkheden.

Call of Duty WWII DLC 1 Map Occupation

De derde en laatste map is een oude bekende. Occupation is gebaseerd op de map Resistance uit Call of Duty Modern Warfare 3. Het is een lekkere snelle map met zowel indoor als outdoor locaties. Het speelt zich af in Parijs en terwijl je het speelt, zie je op de achtergrond de Eiffeltoren. Prachtig!

Call of Duty WWII DLC 1 The Resistance

Tot slot heb je met Operation Intercept dus een uitbreiding op de Warmodus en is er natuurlijk een nieuw zombie-avontuur. Call of Duty WWII is hier beschikbaar en als je wilt weten wat wij van de game vinden, dan kun je hier onze uitgebreide review lezen. Call of Duty WWII DLC 1 komt op 30 januari 2018 uit en is de eerste maand exclusief speelbaar op de PlayStation 4.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Call of Duty WWII DLC 1 onthuld – The Resistance Pack
Sluiten