Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 10 jan 2018

Call of Duty WWII Nazi Zombies – The Darkest Shore Trailer

Vandaag hebben we eindelijk de Call of Duty WWII Nazi Zombies The Darkest Shore Trailer. Eerder werd al bekend dat de eerste uitbreiding van de game op 30 januari uit zou komen. Als je in het bezit bent van de Pro Edition van de game, dan kun je via de Season Pass de nieuwe uitbreiding volledig gratis in huis halen. Anders kost de uitbreiding je vijftien euro. Daarvoor krijg je naast de uitbreiding van de multiplayermodus dus ook toegang tot drie nieuwe maps en een uitbreiding op de War-modus. Maar dat was al eerder aangekondigd.

Call of Duty WWII Nazi Zombies – The Darkest Shore Trailer

De Call of Duty WWII Nazi Zombies-ervaring voor de eerste uitbreiding is dus nu onthuld. En het is er eentje die nogal luguber overkomt. Het verschil ten opzichte van de vrolijkheid van Call of Duty Infinite Warfare had bijna niet groter gekund. Als je de Call of Duty WWII Nazi Zombies – The Darkest Shore Trailer hieronder bekijkt, dan zie je heel wat actie en scenes die nogal gewelddadig zijn. Wat dat betreft is het niet helemaal geschikt om het geheel op werk te bekijken.

Qua verhaal gaat de Call of Duty WWII Nazi Zombies-ervaring verder waar hij in het origineel gebleven was. In The Darkest Shore volg je de helden in hun nieuwe avontuur. Het speelt zich qua tijdspanne een paar dagen af na de eerste nachtmerrie. Jouw team heeft daarbij informatie ontvangen dat Doktor Straub zich bevindt op een mistig eiland ten noorden van Duitsland. Helaas voor de helden wordt het omsingeld door het Nazi-leger en krijg je op het eiland zelf dus met heel wat nare vijanden te maken. Hieronder hebben we nog een paar screenshots van de nieuwe uitbreiding. Gewoon, om alvast in de stemming te komen van hetgeen dat komen gaat.

Call of Duty WWII Nazi Zombies – The Darkest Shore Screenshots

Call of Duty WWII Nazi Zombies - The Darkest Shore

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Call of Duty WWII Nazi Zombies – The Darkest Shore Trailer
Sluiten