Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 18 okt 2017

Nieuwe trailer: breng je team samen voor Call of Duty WWII

Nog een paar weken en dan kunnen we aan de slag met Call of Duty WWII. Nadat we jaren in de serie aan de slag zijn gegaan met titels die zich in de moderne of de toekomstige tijd afspelen, gaan we nu terug naar de plek waar het allemaal begon: de Tweede Wereldoorlog. En om optimaal van de game te kunnen genieten, is het natuurlijk wel zaak dat je je vrienden optrommelt om samen te gaan spelen.

Call of Duty WWII

Dat gevoel probeert uitgever Activision naar voren te brengen in hun nieuwe live action trailers. In het verleden werden deze trailers gebruikt om het actievolle gevoel van de games te benadrukken, maar deze keer draait het echt om de terugkeer naar oude vriendschappen. Zo zie je hieronder de Amerikaanse versie, waarbij het team van vroeger wordt samengesteld.

Als je meer van Britse humor en accenten houdt, dan is er ook een Britse variant. Een iets kleiner team, maar het idee is hetzelfde.

Het duurt nog wel even voordat je aan de slag kunt gaan met Call of Duty WWII. Het nieuwste deel in de Call of Duty-reeks verschijnt namelijk op 3 november. De game komt dan uit op de pc, Xbox One en PlayStation 4. De PlayStation 4-versie krijgt daarbij net als vorig jaar het voordeel dat zij de diverse dlc als eerste krijgen. Net als bij de voorgaande games heb je de mogelijkheid om een Season Pass te kopen, waarmee je verzekerd bent van de vier uitbreidingen.

Naast de multiplayermodus kent de game ook een singleplayermodus, waar je een aantal epische veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog bezoekt en door de ogen van jouw soldaten meemaakt. Wil je meer weten over Call of Duty WWII? Lees dan zeker onze preview op basis van de beta die een tijdje geleden werd gehouden. De game beviel ons toen erg goed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe trailer: breng je team samen voor Call of Duty WWII
Sluiten