Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 december 2017

Call of Duty WWII Winter Siege: perfect moment om de game te spelen

Dat Call of Duty WWII een fijne game is, dat hebben we inmiddels uitgebreid laten weten in onze review. Het is een game waar je een fantastische singleplayer campaign krijgt voorgeschoteld en indrukwekkende veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog beleeft. Ook maak je mee hoe soldaten broeders worden. Tegelijkertijd is het een totaalpakket, waarbij je een uitgebreide zombiemodus hebt en uren met maten los kunt gaan in de geweldige multiplayermodus. En ook nu heb je een extra reden om de game er weer bij te pakken. (Of als je hem nog niet hebt: de game nu in huis te halen). Je kunt namelijk aan de slag met de Call of Duty WWII Winter Siege. Dat betekent een hoop gratis content en toffe ervaringen!

De Call of Duty WWII Winter Siege loopt vanaf nu tot en met 2 januari 2018. Daarna is het event afgelopen en krijg je waarschijnlijk geen nieuwe kans om het te beleven. Met andere woorden: je hebt nu de kans om het te pakken voordat het weg is!

De bovenstaande trailer geeft alvast een goede indruk van wat je kunt verwachten, maar we zetten de evenementen van de Call of Duty WWII Winter Siege graag nog even op een rijtje.

Winter Carentan

Iedereen die in Call of Duty WWII over de Season Pass beschikt, heeft toegang tot misschien wel de beste map van de game: Carentan. Tijdens de Call of Duty WWII Winter Siege krijgen alle spelers toegang tot Carentan. Maar tijdens dit evenement is de map anders dan dat je gewend bent. Het is namelijk de besneeuwde versie van Carentan in de winter van 1944. Het geeft de map net een ander gevoel mee. Ideaal om hem voor de eerste keer te beleven of om op terug te keren. En als het bevalt, dan kun je uiteraard de Season Pass aanschaffen, waarmee je altijd op Carentan kunt spelen. Het is en blijft de fijnste map die Call of Duty WWII te bieden heeft en het is zonde om die ervaring te verliezen. Uiteraard krijg je dan ook toegang tot alle Map Packs die in 2018 uitkomen.

Gratis Call of Duty WWII Winter Siege Supply Drops

Iedereen die Call of Duty WWII speelt tijdens het Winter Siege-evenement, krijgt wekelijks een gratis Winter Siege Supply Drop. Daarin vind je speciale outfits en meer die je alleen tijdens het Winter Siege-event kunt scoren. Speel je de game nu niet, dan kun je ze dus ook nooit meer ergens anders vinden. Elke week krijg je een nieuwe, dus log elke week in om ‘m bij Quartermaster Butch te scoren. Verder kun je op dagelijkse basis een Daily Order voltooien, per week een Weekly Order en zijn er speciale contracts. Het voltooien van deze elementen geven je ook een Winter Siege Supply Drop.

Gun Game

Een modus die we al een paar keer bij andere Call of Duty-games hebben gezien, komt tijdens de tweede week van de Winter Siege tijdelijk terug: Gun Game. In Gun Game krijg je na elke kill die je maakt in een potje Death Match een andere wapen. Het idee daarbij is dat je een stel wapens moet doorlopen en met elk wapen in staat moet zijn om vijanden af te maken. De speler die alle wapens heeft doorlopen, wint de pot.

Call of Duty WWII Winter Siege

Double XP Playlists

Gun Game is niet de enige modus waarmee je tijdelijk Double XP kunt scoren. In de Winter Carentan Moshpit modus krijg je aan het einde van de Winter Siege zelfs Triple XP, dus kun je lekker snel levelen. Maar ook in verschillende Zombie-modi en de Operation Griffin War Modus kun je tijdelijk extra XP scoren. Elke week zijn er andere modi die centraal staat en waarbij je die fijne extra XP kunt scoren. Het complete overzicht vind je hier.

Bezoek Major Howard en scoor nieuwe wapens

Tot slot kun je tijdens de Call of Duty WWII in Headquarters, de social hub van de game, langs gaan bij Major Howard. Hij voorziet je van een aantal Special Orders. Het voltooien van deze orders zorgen voor extra Winter Siege Supply Drops. En daarmee heb je weer de mogelijkheid om speciale wapen varianten te scoren. Varianten die je dus echt alleen tijdens de Winter Siege kunt bemachtigen.

Kortom, er valt veel te beleven tijdens de Call of Duty WWII Winter Siege. Call of Duty WWII is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Wil je een handig overzicht van wanneer welke modus je double XP geeft of wanneer je een gratis Winter Siege Supply Drop kunt scoren? Bezoek dan zeker deze handige website!

In samenwerking met Activision

Reageer op artikel:
Call of Duty WWII Winter Siege: perfect moment om de game te spelen
Sluiten