Call of Duty WWII-speler haalt maximaal level zonder te schieten

Je hebt gamers in alle soorten en maten. Zo ook in Call of Duty WWII. Ik vind het zelf al een hele prestatie om tijdens een potje een positieve score te krijgen. Daarbij maak ik dan meer kills dan dat ik zelf er aan ga. Dat is echter niks in vergelijking met de volgende gamer. Hij heeft het voor elkaar gekregen om het hoogst haalbare niveau te halen in Call of Duty WWII. En dat zonder een schot te lossen.

Master Prestige zonder te schieten in Call of Duty WWII

Het gaat om de Youtuber These Knives Only. Hij besloot om de game te gaan spelen zonder gebruik te gaan maken van normale wapens. In plaats daarvan maakt hij gebruik van fysieke aanvallen en throwing knives. En dus geen enkel schot met een gewoon wapen. Het kostte hem ruim 8 dagen aan gametijd, dus meer dan 190 uur, maar dan heb je wel iets. Hij is de eerste speler die naar verluid Master Prestige heeft gehaald zonder te schieten. Om dat te halen moet je dus elf keer het maximale level van 55 halen. Ik vind één keer al een hele prestatie. Een overzicht van zijn hoogtepunten vind je hieronder.

Tijdens zijn tocht naar dit hoge level heeft hij ruim 32.000 kills gemaakt via de bayonet charge, de shovel, ice pick, throwing knives en combat knife. Qua scorestreaks maakte hij alleen gebruik van de Recon Aircraft en de Counter Recon Aircraft, wat dus betekent dat hij geen kills heeft gepakt via zijn scorestreaks.

Call of Duty WWII

Overigens is het niet de eerste keer dat hij zoiets voor elkaar speelt. Eerder wist hij bij Call of Duty Black Ops 3 ongeveer dezelfde prestatie neer te zetten. Dat is dus een stukje dedication om trots op te zijn. Call of Duty WWII is nu verkrijgbaar. Wil je meer lezen over de game? Check dan onze review.

Reageer op artikel:
Call of Duty WWII-speler haalt maximaal level zonder te schieten
Sluiten