Home 16 jul 2018 Jelle van Es

Cambridge Yoyo is een speaker die van alle markten thuis is

Als je een beetje houdt van goede audio, dan is Cambridge als partij waarschijnlijk geen onbekende. De fabrikant maakt al jaren hi-fi audiocomponenten en diverse devices. Onlangs bracht het nog zijn Edge-serie uit, wat een enorm indrukwekkende audioset is, maar je wel ruim 10.000 euro armer maakt. Dat is dus echt iets voor de echte liefhebber die onlangs een bank heeft beroofd. Voor de gebruikers met een ietwat kleiner budget is er nu de Cambrdige Yoyo, een speaker die van alle markten thuis is.

Maak kennis met de Cambridge Yoyo

Als jij het belangrijk vindt dat een speaker meer is dan device dat je favoriete muziek afspeelt, dan is dit een device waar je waarschijnlijk blij mee kent. De Cambridge Yoyo heeft namelijk een ingebouwde Chromecast, Spotify Connect en maakt gebruik van Bluetooth. Via ARC en optical inputs kun je hem ook voor je televisie gebruiken. In dat geval werkt hij een beetje als een soundbar.

Cambridge Yoyo

Het is overigens niet zo dat je hiermee hetzelfde effect krijgt als bij de Sonos Beam, waarbij je meer controle hebt over je televisie. Maar als je het geluid te hard vindt staan, dan kun je alsnog via een voice command op afstand het geluid zachter zetten. En als je een klein feestje thuis hebt, dan kun je hem dus makkelijk gebruiken om je favoriete muziek af te spelen. Mocht je daarbij gebruik willen maken van een ouderwetse 3.5 mm jack kabel om je telefoon op aan te sluiten, dus ook dat is een mogelijkheid.

Cambridge Yolo

Mocht je de Cambridge Yoyo in huis willen halen, dan kun je hem hier scoren. Met een prijs van bijna 400 dollar is hij dan overigens nog altijd niet goedkoop. Toch liever een ander product? Dan is de Sonos Beam misschien iets voor jou. Hier kun je onze uitgebreide review van dat device lezen.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Cambridge Yoyo is een speaker die van alle markten thuis is
Sluiten