Deze uitklapbare instant camera van karton kost je slechts een paar tientjes

De beste manier om de fotografie écht te leren kennen? Dat is natuurlijk klein beginnen. Waarom meteen een dure DSLR in de wacht slepen, als jij de basis van de fotografie niet eens kent? Juist, dat is overdreven. Hallo goedkope camera van karton.

Vandaar dat we je de Jollylook aanraden. Want man, wat is dat een top-apparaat. De Jollylook is een homage aan de fotocamera. Zo is-ie uit gerecyclede materialen gemaakt. Dat betekent dat-ie uit karton en papier bestaat.

camera van karton

Een camera van karton, WANT

Er komt verder geen elektriciteit aan te pas. Dat is natuurlijk al een heel voordeel. Tijdens een middagje fotograferen jagen wij er zo vier accu’s doorheen. Dat probleem gaat met deze camera niet voorkomen.

Maar er is meer. Je stopt er een cassette met Fuji Instax Mini instant film in. Dat betekent dus de Jollylook een instant camera is. Je ziet dus meteen wat je op de gevoelige plaat vastlegt. Een awesome manier om polaroids te schieten, toch?

camera van karton

Oud én nieuw

Daarnaast kent-ie allerlei functionaliteiten die je van een instant camera verwacht. De camera is uitklapbaar. Hierdoor is-ie gemakkelijk mee te nemen. Je kunt het diafragma aanpassen (f/8, f/11, f/16, f/22, f/32, f/45 en f/64) en de sluiter is manueel en op 1/250 en 1/160 te gebruiken.

Ideaal voor kinderen én volwassenen om op unieke, goedkope manier met fotografie kennis te maken toch? Door de weinige functies leer jij met een camera omgaan. Heb jij ‘m onder de knie? Dan ben je klaar voor het grote(re) werk.

Probeer ‘m eens

Wil jij deze camera van karton proberen? Dat kan. Voor 46 euro inclusief verzendkosten heb jij er eentje in je bezit. Verwacht je iets meer van je instant camera? Dan is deze camera iets voor jou.

Reageer op artikel:
Deze uitklapbare instant camera van karton kost je slechts een paar tientjes
Sluiten