Ilona Braam
Ilona Braam Cars 21 jan 2018

In deze caravan kun je nog steeds van het uitzicht genieten

Steeds meer mensen vinden het fijn om even uit de stad te ontsnappen en op avontuur uit te gaan in de “wildernis” met hun camper of caravan. Een probleem met caravans kan soms echter zijn dat je er een claustrofobisch gevoel van krijgt. Dat is verleden tijd met de Ares van het Australische Mars Campers. In de Ares zou je vanaf alle hoeken van een mooi uitzicht kunnen genieten en de caravan is omgedoopt tot een zogenaamde loft camper, oftewel zolder camper.

Koel in de zomer, warm in de winter

De caravanis speciaal ontworpen voor mooie uitzichten, zodat je zelfs binnen ook van de natuur kunt genieten. Om optimaal binnenin de caravan te kunnen genieten heeft Mars Campers geprobeerd om de het mobiele huisje zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is het plafond verhoogd, zodat je op warme zomerse dagen kunt genieten van een lekker briesje en je in de winter beter geïsoleerd binnen zit.

Ares camper

Met z’n vieren slapen en met z’n achten drinken

In de Ares is er genoeg ruimte om met vier mensen te slapen en deze slaapruimte kan overdag weer omgetoverd worden tot een gezellige ruimte om met vier extra gasten een drankje te doen. Om het leven nog wat aangenamer te maken kun je ook lekker genieten van warm water en is er een koelkast om je biertjes koud te houden.

Ares Camper

Aerodynamisch en licht

Het uiterlijk van de caravan staat in functie van de aerodynamica, zodat je snel op je tijdelijke verblijfplek kunt aankomen. Verder is de Ares ontworpen om zo licht mogelijk te zijn. Om dit te bereiken zijn het frame en de panelen gemaakt van aluminium. Zoals we weten is aluminium vrij licht, maar toch redelijk sterk. Doordat de Ares zo licht is, zou hij vooruit getrokken kunnen worden door de meeste SUV’s. Als je echt wilt genieten van de ruige outdoors is er een optioneel onafhankelijk luchtveringssysteem met spiraalveren beschikbaar.

Ares Camper

Wegrijden in je Ares caravan

Voor zo’n 23.000 euro kan de Ares van jou zijn. Op de Mars Campers website kun je meer informatie vinden over de camper en contact opnemen over het eventueel kopen van een exemplaar.

Als je wel in de natuur op pad wilt maar geen zin hebt om een camper achter je aan te trekken, is de Volkswagen California XXL misschien een betere optie. Deze camper rijdt je zelf naar je nieuwe avonturen en komt zelfs met een kingsize bed en woonkamer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Mars Campers

Reageer op artikel:
In deze caravan kun je nog steeds van het uitzicht genieten
Sluiten