Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 5 nov 2019

Captain America-acteur verraadde belangrijk detail van Avengers: Endgame

Een van de grootste uitdagingen die filmliefhebbers vandaag de dag hebben is het vermijden van spoilers. Dit is vanwege het eeuwige gespeculeer op Twitter en Facebook namelijk niet altijd even makkelijk. Toch blijkt nu dat de acteurs uit dit soort films zelf ook het risico lopen om vroegtijdig geïnformeerd te worden over cruciale plotdetails.

Zo heeft Captain America acteur Chris Evans destijds in een gesprek met collega acteur Anthony Mackie naar een belangrijke gebeurtenis in Avengers Endgame verwezen, zonder dat deze wist dat er een dergelijke scene in de film zou zitten.

Chris Evans deelde per ongeluk spoiler Avengers: Endgame

Je zou verwachten dat acteurs op de hoogte zijn van wat er precies in hun films gaat gebeuren, maar dat blijkt dus niet altijd zo te zijn. Zo wist Marvel acteur Anthony Mackie niks over een bepaalde scene uit Avengers: Endgame waarin Captain America als het ware het stokje aan zijn personage overdraagt.

Captain America vertolker Chris Evans was onlangs namelijk te gast bij ‘The Tonight Show starring Jimmy Fallon’ en vertelde daar over de domme fout die hij destijds had gemaakt:

Zo bleek dat Mackie bij Evans thuis was om een sportwedstrijd te kijken en dat deze laatste toen verwees naar de betreffende scene. Dit terwijl zijn collega er toen nog helemaal niet van op de hoogte was.

Gezien Mackie de scene later alsnog zelf mee moest opnemen bleek de ”schade” echter beperkt te zijn en was het niet zo dat er dankzij Evans een kijkervaring verpest was.

Captain America in Falcon serie?

De eerdergenoemde Anthony Mackie gaan we overigens begin 2020 terugzien in The Falcon and the Winter Soldier, een serie die speciaal voor Disney+ ontwikkeld is. Zoals de titel misschien al doet vermoeden gaat hij hiervoor zijn rol als Falcon weer oppakken. Er gaan geruchten dat de Captain America van Chris Evans er op een of andere manier ook in voor gaat komen, maar dat is nog niet bevestigd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Captain America-acteur verraadde belangrijk detail van Avengers: Endgame
Sluiten