Noah Korevaar
Noah Korevaar Pop-Culture 3 jun 2019

Chris Evans ziet Thor & Captain America buddy-komedie wel zitten

Avengers: Endgame was het slotstuk van meer dan 22 Marvel films. We hebben ze hier stuk voor stuk voor je gerangschikt, van de slechtste naar de beste. Lekker controversieel, dus we zijn benieuwd of het overeen komt met jouw favorieten.

Chris Hemsworth en Chris Evans zijn dikke vrienden

Na zoveel films is het geen wonder dat de cast goede vrienden zijn geworden. Vooral Chris Hemsworth (Thor) en Chris Evans (Captain America) kunnen het zeer goed met elkaar vinden. De twee acteurs zijn dikke vrienden geworden, zo bevestigen niet alleen insiders maar ook de mannen zelf.

Sterker nog, Chris Hemsworth legde onlangs aan Variety uit dat de twee zulke goede vrienden zijn geworden dat ze niet meer samen interviews mogen doen. Tijdens de pers-tour voor recente Marvel films werden ze bewust gescheiden gehouden. Anders zouden ze teveel in de rondte kloten.

“Ik denk dat ze ons deze pers-tour ook niet meer samen voor de camera gaan zetten, want anders zouden we alleen maar de hele tijd aan het kloten zijn en is niks on topic.”

Thor en Captain America buddy-komedie?

Variety checkte dat vervolgens bij Evans, die bevestigde dat Hemsworth gelijk heeft. Sterker nog, hij zou graag die vriendschap willen benutten in de vorm van een buddy-komedie. Zoals je die zo vaak in de jaren tachtig voorbij zag komen:

“We hadden zo veel lol samen, net als kinderen op school werden we uit elkaar gehouden omdat we anders niks gedaan zouden krijgen. Ik zou graag een van die buddy-komedies uit de jaren 80 willen doen, waar we de personages in een compleet ander licht kunnen laten zien.”

Dat klinkt als een pracht idee, zeker gezien Captain America en Thor na Endgame niet meer elkaar tegen zullen komen op het witte doek. Als Black Widow alsnog een film kan krijgen, dan zij ook toch? Laat Taika Waititi de film maar regisseren, want met Thor: Ragnarok heeft hij praktisch al hetzelfde gedaan, maar dan met de Hulk en Thor. Marvel neemt vaker risico’s met dergelijke uitstapjes, en met twee van zulke geliefde personages is de kans op succes groot.

Voorlopig is de planning van Marvel echter flink gevuld, zoals je hier kunt lezen. Misschien kan de droomfilm van Evans getransformeerd worden tot een serie voor Disney+?

?Check ook: Netflix films in juni 2019: Dunkirk, The Hangover en meer!

Thor Captain America Avengers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Chris Evans ziet Thor & Captain America buddy-komedie wel zitten
Sluiten