Jelle van Es
Jelle van Es Tech 14 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Captain Marvel duikt op in gloednieuwe Avengers: Endgame trailer

We hebben al het één en ander mogen zien van Avengers: Endgame. Zo was er een dikke trailer die werd uitgezonden rondom de Super Bowl en welke je hier kunt bekijken. In de film nemen de verschillende helden het andermaal op tegen Thanos, die in de laatste film voor heel wat ellende heeft gezorgd. Spoilers laten we daar even buiten. Nu hebben we een nieuwe trailer van Avengers: Endgame. Marvel zelf bestempelt de trailer als de Official Trailer en kent als catchline: Whatever it takes.

De Avengers: Endgame Official Trailer

De trailer is bijna 2,5 minuten lang en laat het één en ander zien. Zeker even tot en met het einde afkijken. Dat doe je hieronder.

In de trailer zien we hoe de verschillende helden alles op alles willen zetten om de ellende die Thanos heeft veroorzaakt recht te zetten. Daarbij is geen enkel offer te groot. Opvallend aan de trailer is de verschijning van Captain Marvel aan het einde van de trailer. Het was al bekend dat zij een rol zal gaan hebben, maar nu weten we dat ze in elk geval gekoppeld is aan Thor.

Captain Marvel voor het eerst te zien

Een ander opvallend stuk zien we op ongeveer 1:50 minuut. Daarin zien we hoe een aantal helden in gelijke pakken afgaan op wat wellicht hun laatste missie kan gaan worden. Kortom, het is een trailer die veel laat zien en ons eigenlijk maar enthousiaster maakt om de film daadwerkelijk in de bioscoop te bekijken.

Lang hoeven we niet meer te wachten op Avengers: Endgame. De nieuwste film draait vanaf 26 april in de bioscoop. Wil je nu een superheldenfilm zien? Dan kun je naar de bioscoop gaan voor Captain Marvel. Om je een beetje een idee te geven wat je van die film mag verwachten, hebben we hier een uitgebreide review. Uiteraard zonder spoilers, want daar houden we niet van.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Captain Marvel duikt op in gloednieuwe Avengers: Endgame trailer
Sluiten