Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 8 jan 2019

Captain Marvel: Marvel dropt onverwachte nieuwe trailer

Marvel heeft onverwachts een gloednieuwe trailer online gezet van Captain Marvel. Na het zien van de trailer in september wisten we al dat hij tot een van de beste films van 2019 behoorde, wat overigens in december nog maar eens bevestigd werd. Echter geven de nieuwe beelden ons iets meer inzicht in het verhaal en kunnen we simpelweg niet meer wachten tot de release in maart.

Nieuwe trailer voor Captain Marvel

Tijdens de College Football National Champioship werden kijkers spontaan verrast door een gloednieuwe trailer van Captain Marvel. Zonder enige aankondiging heeft Disney nieuwe beelden vertoond, welke nu ook online te zien zijn. In september zagen we de eerste trailer voorbijkomen, welke in december 2018 nog werden aangevuld. Dat er in januari wederom nieuwe beelden voorbij zouden komen, stond niet perse bij ons op de agenda. Echter doet de producent het wel en krijgen we iets meer inzicht in de langverwachte film.

In onderstaande trailer zien we iets meer over de oude dame, heeft Nick Fury een zorgwekkend bericht en wordt er flink gevochten buiten onze atmosfeer. Check de trailer hieronder.

Captain Marvel speelt zich een paar maanden voor Avengers 4 af en volgt het verhaal van Carol Danvers. De dame keer na jaren te zijn weggeweest terug naar aarde en ontdekt steeds meer van haar verleden. In tegenstelling tot alle andere Marvel Cinematic Universe films is Captain Marvel een soort prequel. Dat zien we aan het feit dat deze film zich afspeelt voor de gebeurtenissen in Iron Man, Captain America: The First Avenger en The Incredible Hulk af.

Dat de film wel degelijk te maken heeft met Infinity War is overigens duidelijk. Aan het einde van de film zien we Nick Fury een noodbericht sturen naar de heldhaftige dame. De kans dat ze daadwerkelijke in de nieuwe Avengers: End Game te zien gaat zijn is bijna wel zeker.

Captain Marvel verschijnt op 8 maart in de bioscopen.

Reageer op artikel:
Captain Marvel: Marvel dropt onverwachte nieuwe trailer
Sluiten