Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 4 dec 2018

Gloednieuwe Captain Marvel trailer zit propvol actie

De tijd gaat snel. Over minder dan 100 dagen komt Captain Marvel uit in de bioscoop. Disney heeft zijn marketingmachine al op volle toeren aan staan. Het resultaat? Een tweede volledige trailer voor de langverwachte film.

Captain Marvel trailer

Captain Marvel gaat zich een paar maanden voor Avengers 4 afspelen. In de eerste trailer maakten we kennis met de krachten van Carol Danvers, het personage dat de mantel van Captain Marvel draagt. Ze wordt gespeeld door Brie Larson.

Ze keert na jaren weggeweest te zijn terug naar de aarde. In tegenstelling tot andere films in de Marvel Cinematic Universe, is Captain Marvel een soort prequel. Disney benadrukt dat het geen origin story wordt, maar een prequel. De film speelt zich grotendeels voor de gebeurtenissen in Iron Man, Captain America: The First Avengers en The Incredible Hulk af.

Verwacht dus een hoop sprongen door de tijd. Hoe dan ook is het duidelijk dat er een sterke link met Infinity War zal zijn. Aan het einde van Avengers 4 zagen we immers hoe Nick Fury een noodbericht naar Captain Marvel stuurde, na de snap van Thanos. Daarmee werd de halve populatie van het universum uitgewist.

Waar was Carol Danvers tijdens dat drama, en kan zij wel een einde maken aan de heerschappij van Thanos? Voor die tweede vraag zul je nog even geduld moeten hebben tot Infinity War Part 2, maar in de tussentijd ga je met deze vrouwelijke superheld kennis maken. Vanaf 8 maart al zelfs, om precies te zijn. Laat maar komen Marvel!

Check trouwens ook het werk van deze kunstenaar, die de acteurs van de Marvel en DC-films heeft verwisseld. Het eindresultaat is even bizar als treffend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Gloednieuwe Captain Marvel trailer zit propvol actie
Sluiten