Jelle van Es
Jelle van Es Games 1 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Klassieke map Carentan is terug in Call of Duty WW2

Call of Duty WW2 neemt je mee terug naar de goede oude tijd van Call of Duty. Daarbij is er geen ruimte voor gevechten in de ruimte of double jumps. Nee, het is boots on the ground in een Tweede Wereldoorlog setting. De game krijgt uiteraard een uitgebreid verhaal voor de speler die het liefst in zijn eentje speelt. Maar daarnaast is er natuurlijk ook een uitgebreide multiplayermodus. Het duurt niet meer al te lang voordat je met de game aan de slag kunt gaan.

Call of Duty WW2 met klassieke map Carentan

Eerder konden we al aan de slag met de beta van Call of Duty WW2, die absoluut naar meer smaakte. En vandaag hebben we een fijne nieuwe trailer. Daarin wordt duidelijk dat de klassieke map Carentan een remake krijgt. Wellicht ken je de map nog van Call of Duty 2. Je moet alleen wel de digital deluxe versie van de game hebben of de game met de Season Pass kopen. Alleen dan krijg je hem gratis bij je ervaring.

Maar zeg nou zelf, dit smaakt toch alleen maar naar meer? Wij kunnen in elk geval niet wachten om er mee los te gaan. Nog een paar nachtjes en dan is het zover! Call of Duty WWII ligt vanaf 3 november in de winkel en is hier te bestellen.

Call of Duty WW2 Carentan screenshots

call of duty wwii
beste game van 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Klassieke map Carentan is terug in Call of Duty WW2
Sluiten